Maç Sonuçları

Galatasaray iki de iki yaptı

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2. maçında Galatasaray, konuk olduğu Kastamonuspor 1966'yı Umut ve Emre Çolak'ın golleriyle 2-1 yendi.

Giriş: 02 Nisan 2019, Salı 22:54
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.Lig ekibi Kastamonuspor'u 2-1 mağlup etti. Galatasaray'da Carole uzun süreli sakatlığının ardından ilk kez 11'de kendine yer buldu. Kupada ve ligde Akhisar Belediyespor maçlarında yedek soyunan Sabri de bu maçta formayı aldı. Galatasaraylı taraftarlar, takımlarını Kastamonu'da yalnız bırakmadı. Yaklaşık 700 sarı kırmızılı taraftar, karşılaşmayı kendilerine ayrılan tribünde izledi. Kastamonusporlu taraftarlar da takımlarına destek için stadın büyük bölümünü doldurdu.

Bazı taraftarların saha dışında kullanılmayan bina ve tepelere çıktığı görüldü. Maç öncesi 50 liradan satılan biletler tükendi. 4000 kişilik statta 2500 kişilik maraton tribününe güvenlik amacıyla sadece 300 taraftar alındı. Maraton tribününün çökme riskine karşı bu önlem alındığı belirtildi. Maraton tribünü için bilet alan taraftarların ise dışarıda kaldığı iddia edilirken, bu taraftarlar stadın tel örgü ile çevrilen kuzey tarafında dışarıdan karşılaşmayı izledi.