Aldırma Gönül 4 Temmuzda başlıyor...

GİRİŞ TARİHİ:  27.06.2013, 14:16

Şahin Irmak, Tülin Özen ve Ulvi Alacakaptan’dan eğlenceli bir komedi… Aldırma Gönül, atv ekranında izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.…


Yönetmen: HAKAN ALGÜL
Oyuncular: Şahin Irmak, Tülin Özen, Yeşim Yeşim Ceren Bozoğlu, Çağlar Çorumlu, Nadir Sarıbacak, Bülent Seyran, Asena Tuğal, Meltem Yılmazkaya, İlke Solmaz, Ayşenil Şamlıoğlu, Ulvi Alacakaptan
Müzik: GÜLHAN ERALP
Yapım: BKM

"Aldırma Gönül" renkli karakterleri ile alışıIa gelmiş kusursuz aile hikayelerine hiç benzemiyor. Günlük hayatın dertleri ile uğraşan bir çift ve aniden evlerine yerleşen zorlu bir kayınpederin etrafında dönen komik olaylar izleyicileri ekran başına kilitleyecek.


Aldırma Gönül; orta direk bir mahallede oturan bir grup arkadaşın günlük hayatlarının, ilişkilerinin eğlenceli hikayesi. Delikanlılığından ödün vermeyen Mahir (Şahin Irmak) ve onun güzel ve akıllı karısı Gönül'ün (Tülin Özen) sıradan hayatları ve sorunlarını izlerken gülmeye doyamayacaksınız. Reşitpaşa'da yaşayan Mahir ve Gönül'ün sıradan hayatları Gönül'ün astsubay emeklisi huysuz babası Cabbar'ın aniden evlerine yerleşmesiyle değişecek ve hatta bazen çekilmez olacaktır. Tüm izleyenlerin kendilerinden bir parça bulacakları "Aldırma Gönül" evlilik, aile, arkadaşlık ve hayat ile ilgili sıcak ve eğlenceli bir hikaye sunuyor.
Günlük, sıradan olaylara getirdiği farklı bakış açısıyla "Aldırma Gönül" izleyenleri eğlenceye doyamayacağı bir serüvene davet ediyor.
CANLI YAYIN