Duygular Yükselmeye Devam Ediyor…

GİRİŞ TARİHİ:  21.11.2012, 10:58 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Kasım 2012 Çarşamba, 14:17

Ölüm…Bir anne doyamadığı oğlunu, bir aşık, aşkını bile söyleyemediği sevgilisini yitirdi. Tüm Türkiye göz yaşlarına boğuldu…

"BENİM İÇİN ÜZÜLME" dün akşam yayınlanan üçüncü bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitleyerek Salı akşamının (total'de % 20.4 izlenme payı ile) en çok izlenen dizisi oldu. Özetsiz yayınlanan yeni bölümde, Ahmet'in ölümü ve karşılama sahnesiyle nefesler tutuldu. Duyguların zirveye çıktığı an ise; Ahmet'in annesi Nermin (Sacide Taşaner) hanımın tabutunu minibüsün içinde gördüğü an oldu.

Dün akşamki bölümde peki neler yaşandı?

Avcıoğlu ailesi hem gelinini hem de cenazesini alarak Karadeniz'e döndü. Hiçbir şeyden haberi olmayan ailenin diğer üyeleri ve Karadenizliler Ahmet'in ölüm haberiyle yıkıldı… Buke'yi başından beri istemeyen Nermin, genç kızı eve almak istemedi. Her şeye rağmen Niyazi ve Buke, büyüklerin de olurunu alıp nikâh kıymaya karar verdi.


"MEMATİ'Yİ KAYBETTİK BU KADAR AĞLAMADIK!"
Sosyal Medya ve sözlüklerde isyan vardı…

Dün akşam üçüncü bölümü ile seyirciyle buluşan "Benim İçin Üzülme" Twitter'da büyük ilgi gördü. #benimiçin üzülme olarak belirlenen etiket, yayın Twitter trending topics listesine girdi. Sözlüklerde ise ağlatan diziye haklı bir isyan vardı.


izlemeye başladığım ilk 5 dakikada ağlatabilmiş dizi. sanırım bu alanda bir ilki yaşıyorum. hele bir teyzenin cenaze töreninde ağıt yaktığı sahneler var ki sanırım kadının yakın geçmişte bir yakını ölmüş. böyle gerçekçi oynayamaz yoksa.

pomegranatem

cenaze sahnesindeki gyuliçkimi şarkısı ile yürek deşmiştir. diziyi sevdiğimden değil, şarkı öyle güzel bir yerde söylenmiş, heh tam olmuş dedim. tabi çeviri hataları yok değil. olsun o kadar.

edit: ağıt yakma sahnesi ağlatıyor resmen. çok güzel yapmışlar. bu konuda takdir ettim.

chekirdek13

cenaze var, ok. geçenlerde mematiyi kaybettik hiç ağlamadık. bunlar vermiş kemanı vermiş ağıtı önce bir ortaya karışık ağlattı.. sonra sanırım annanesine falan ağladık, sonra zihinsel özürlü biri şehre koştu sevdiği kıza haber verdi ona ağladık, sonra kız koşmaya başladı, bizim özürlü de arkadan yamuk yamuk koşuyo ona biraz ağladık, sonra babanne geldi sanırım ona ağladık, kız cenazeye son anda yetişti ona ağladık...

bitti mi ? hayır, sonra çocuğu trabzonspordan aradılar ağlatmaya çalıştılar... neyse efem daha ağlamicam derken yine bir teyze acılı acılı konuştu evinde, eşyalarını "dopçi" arkadaşlarına dağıtılsın kararı çıkınca biraz ağladık..

daha da izlemem.. bak 20 dkdır keman çaliy.. entry biter kanal değiştirilir.

keshkul

belki de milyonlarca dolarlık bir karadeniz reklamından daha başarılı bir tanıtıma imza atan dizi. içimdeki karadeniz aşkı tavan yaptı arkadaş. hele o yosun ve sarmaşık bağlayan taş köprü manzarası bitirdi beni.

bu arada adını bilmiyorum ama engelli rolünü canlandıran oyuncuya saygıyla eğiliyorum. müthiş bir gözlem yeteneği harikulade bir oyunculuk. son olarak ağlaya ağlaya içim şişti la. o çoçuğu harcamayacağıdın mahsun.

patlak fermuar

huzur veren güzellikler içerisinde ağlamak istiyorum..... !
bu duyguyu yaşamak istiyorsanız ?
mutlaka izlemelisiniz ...
ağlak oldum ....
(bkz: canım gözyaşı istiyor)


Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği dizinin dördüncü bölümde neler yaşanacağı şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

İşte o duygu dolu anlar;



CANLI YAYIN