Müzikleri Ocak'ta Piyasada!

GİRİŞ TARİHİ:  29.11.2012, 10:10 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Aralık 2012 Salı, 14:23

Mahsun Kırmızıgül önceki gün Twitter'da, genel yönetmeni olduğu 'Benim İçin Üzülme'nin müziklerinin, ocak ayı içinde seyirciyle buluşacağını müjdeledi...

Mahsun Kırmızıgül'ün genel yönetmenliğini üstlendiği, atv'de yayınlanan 'Benim İçin Üzülme' hem konusu, hem de müzikleriyle seyirciyi derinden etkiliyor. Nail Yurtsever'in imzasını taşıyan müzikleri ise, dizinin ilk bölümden itibaren dikkat çekiyor.

'NANA' ŞARKISI AĞLATTI '
Benim İçin Üzülme'nin önceki bölümünde; oğlunun acısını unutamayan ve onun ölümünden 'Buke'yi sorumlu tutan annenin, oğlunun odasına girdiği sahne seyirciyi ekrana kilitledi. Annenin feryatlarına eşlik eden, Karadenizli müzik grubu Marsis'in 'Nana' adlı şarkısı da seyirciyi gözyaşlarına boğdu. Öte yandan projenin mimarı Mahsun Kırmızıgül önceki gün dizinin müzikleriyle ilgili Twitter'dan bir müjde verdi. Kırmızıgül "Benim İçin Üzülme'nin müzikleri Ocak ayında sizlere ulaşacak" diye yazdı. Dizinin yayınlanan son bölümü üzerine Twitter'da da birçok yorum yapıldı. İşte o tweet'lerden bazıları:
Evren Aydeniz: Evdeki herkesin gözü yaşarınca utanmasın diye birbirimize bakmadığımız tek dizi.
Kitabım Dünyamdır: Dizinin çekildiği yerlere turlar düzenlenirse şaşırmam.
Sevda Gök: Mahsun Kırmızıgül diziyi ağlayıp içimizi boşaltmamız için yapmış.

Seyide Güngör: Ne güzel bir dizi... Ne güzelsin Karadeniz... Hele o Lazca şarkılar, alıp götürüyor insanı...

Dizi müziklerinin yer aldığı sahneleri izlemek için tıklayın;


ATV BİRİNCİ OLDU

'Benim İçin Üzülme' ve GS-Balıkesir maçı salı günü atv'yi reytingde zirveye taşıdı. atv; prime time'da 7.42 reyting, 18.93 izlenme oranıyla en çok izlenen kanal oldu.


CANLI YAYIN