“KURT” TRANSFERLER!

GİRİŞ TARİHİ:  15.08.2014, 10:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Ekim 2014 Perşembe, 15:43

Senaryosu ve yapımcılığı Kurtlar Vadisi’nin yaratıcılarından Cüneyt Aysan ile Bahadır Özdener’e ait “Beyaz Karanfil” atv’nin çok ses getirecek yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor.

"KURT" TRANSFERLER!

Senaryosu ve yapımcılığı Kurtlar Vadisi'nin yaratıcılarından Cüneyt Aysan ile Bahadır Özdener'e ait "Beyaz Karanfil" atv'nin çok ses getirecek yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncusu Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban. Çoban, uzun yıllar Kurtlar Vadi'sinde oynadıktan sonra Beyaz Karanfil'e transfer olmuştu. Abdülhey'den sonra Kara da yeni sezonda Kurtlar'da yok…

Kenan Çoban'ın ardından Kurtlar Vadisinin sevilen karakteri Kara'yı canlandıran Hakan Boyav'ın tercihi de "Beyaz Karanfil" oldu. Boyav, atv'nin yeni dizisi Beyaz Karanfil'de uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası Narkotik Komiseri olarak ekrana çıkacak… Ayrıca Vadi'nin efsane karakterlerinden Zaza'yı canlandıran Ali Sürmeli de diziye dahil oldu. Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli'nin başrollerini paylaştığı Beyaz Karanfil gençlerimizin en büyük belası uyuşturucuya karşı savaş açacak.

Beyaz Karanfil yakında atv'de…

CANLI YAYIN