Geçmişte söylenen büyük yalanın hikayesi

GİRİŞ TARİHİ:  21.05.2014, 08:53

Birbirinden farklı hayatlar süren iki ailenin ve geçmişte söylenen büyük bir yalanın peşine düşen ikizleri anlatan 'Diğer Yarım' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

ATV ekranlarında çok yakında 'Diğer Yarım' adında yeni bir dizi başlayacak. Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği, Veli Çelik'in yönettiği, senaryosunu Eda Tezcan ve Gülbike Sonay Üte'nin kaleme aldığı dizi, birbirinden çok farklı hayatlar süren iki aile arasındaki çekişmeyi anlatıyor. Farklı öyküsü, iddialı oyuncu kadrosu ile şimdiden merak uyandıran 'Diğer Yarım'da; kendilerine geçmişte büyük bir yalan söyleyen anne ve babalarına ders vermek ve onları yeniden bir araya getirmek isteyen 'Esma' ve 'Zeynep' adındaki ikizleri Gonca Sarıyıldız canlandırıyor. İkizlerin annesi 'Meryem'i İpek Tuzcuoğlu, babası 'Ecevit'i ise Orhan Kılıç canlandırıyor.

Yüzleri aynı, yaşamları çok farklı!
Dizinin konusu şöyle: Farklı sosyal statülere sahip olan 'Meryem' ve 'Ecevit', ailelerinin karşı çıkmasına rağmen evlenirler. Çiftin bir süre sonra ikiz kızları olur. Birbirlerinden çok farklı olan 'Meryem' ve 'Ecevit', sudan bir sebeple kavga eder ve boşanırlar. Mahkeme; kızların birinin annede, diğerinin de babada kalmasına karar verir. İkisi de çocukları birbirlerine göstermemeye yemin eder. Bu arada kızlarını, kendi kültürlerine göre yetiştirirken onlara bir yalan söylerler. Ancak yıllar sonra ikiz kardeşlerin kaderi İstanbul'da birleşir. Yüzleri aynı ama yaşam tarzları tamamen farklı olan ikizler, annebabalarına iyi bir ders vermekte kararlıdır.

Kim, kimdir?
Gonca Sarıyıldız: Esma/Zeynep
İpek Tuzcuoğlu: Meryem
Orhan Kılıç: Ecevit
Alican Albayrak: Poyraz
Murat Garipağaoğlu: İmam Sabri
Aykut İğdeli: Tarık
Gülen Karaman: Asiye
Somer Karvan: Fikri
Canan Maktal: Emine
Nevra Serezli: Zeynep
CANLI YAYIN