Tatar Ramazan, Adaleti Aramaya Devam Ediyor…

GİRİŞ TARİHİ:  10.09.2013, 11:10 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Eylül 2013 Çarşamba, 14:10

Tatar Ramazan, yeni oyuncularıyla 13 Eylül saat 21.45’de atv'de ekrana geliyor!

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yaptığı dizide, yeni sezonda yeni isimler kadroya eklendi: Burcu Kara, Özge Özpirinçci, Türkü Turan ve Görkem Arslan.

"Ben bu hayatta kendime değişmez bir yol seçtim. Bu dünyanın hesabı ahrete kalmaz," diyen Ramazan'ın adalet arayışı bu sezon da izleyicileri ekrana bağlayacak.

Dizinin sezon finalinde Tatar Ramazan, Süreyya'yı kaybetmiş, hapishaneye, kendi deyimiyle mezarına geri dönmüştü. Ramazan, içine kapanır, kimseyle konuşmaz, ayrı düştüğü oğlundan ve kaybettiği sevdiğinden başka bir şey düşünmez olur. Hapishane hayatı, İstanbul'dan tayin olan Savcı Ömer ile kökünden değişecektir.

İşte dizinin yeni sezonunda ekrana gelecek yeni karakterler:

Görkem Arslan (Savcı Ömer)
40 yaş civarında. Savcı. Yakışıklı, sert görünümlü bir adam. Disiplinli, kararlı, dikkatli biri. İşine tutkuyla bağlı. Mesleği söz konusu olduğunda her zaman gözükara ve cesur. Duygularını kolay kolay yansıtmayan bir yapısı var.
Burcu Kara (Avukat Ebru)
28-30 yaşlarında. İdealist bir avukat. Ovacık'ta doğup büyümüş. Duru bir güzelliği var. Güçlü, mücadeleci, kolay vazgeçmeyen bir karakteri var. İlkokulda babası haksız yere hapis yatınca avukat olmaya karar vermiş. Mesleği onun için her şeyden önemli.
Özge Özpirinçci (Alin)
27-28 yaşlarında. Havalı, güzel bir genç kadın. En sevdiği şey, şarkı söylemek. Sakin görünümünün ardında, yıllarca içinde biriken öfke gizli. Radikal kararlar vermeyi seviyor. Hayattan büyük beklentileri yok.
Türkü Turan (Ayşe)
Kirmastılı'nın kızı. 25-26 yaşlarında. Çekici, güçlü bir genç kadın. Sert mizaçlı, duygularını kolay kolay ifade etmeyen bir kız.
CANLI YAYIN