29 Nisan 2024, Pazartesi 16:00

Esra Erol'da 1880. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Esra Erol'da bugün;

Türkan Hanım, sosyal medyadan tanıştığı 10 yaş küçük doktor sevgilisi Selçuk Şenocak'ın kendisini terk ettiğini, ona kavuşmak için stüdyoya geldiğini açıkladı. Türkan Hanım, sevgilisi Selçuk'un İstanbul'daki bir fakülte hastanesinde çocuk doktorluğu yaptığını, Selçuk ile hiç yüz yüze görüşmediğini, hep sosyal medyadan konuştuklarını ona aşık olduğunu, aşkını geri kazanabilmek için Esra Erol'a başvurduğunu söyledi.

Pınar Hanım, 21 Nisan'dan beri ulaşamadığı evli kızı Fatma Erşahin'i aramak için stüdyoya geldi. Pınar Hanım "Damadım Ali, kızımı öldürmüş olabilir" dedi. Yayına bağlanan damat Ali Erşahin, "Karım bana babasının yanına gideceğini söyledi.

Ayşegül Hanım, "Kocam Ömer hem beni hem de annemi dövdü, gece yarısı sokağa attı" iddiasında bulunarak annesi ile stüdyoya geldi. Ayşegül Hanım şiddetlerden sonra kocasının ailesinin yanında tövbe edip bir daha şiddet uygulamayacağına dair yeminler ettiğini ama sözünü tutamadığını belirtti.

Mehmet Bey, Mislina'nın depremden dolayı psikolojik problemleri olduğunu, daha önceki evliliğinde de sorunlar yaşadığını, ailesinin yanında da kaçtığını söyledi. Canlı yayına bağlanan Mislina Sarı, "Kocam Mehmet ve ev arkadaşım Selma Aydın bana tuzak kurdu" dedi. Ev arkadaşı Selma'nın kadın ticareti yaptığını söyleyen Mislina, başka bir arkadaşıyla otururken fotoğraflarını çekip kocasına attığını anlattı.

İbrahim Bey, telefon bağımlısı karısı Hilal'in 15 Nisan'da evden kaçtığını, onu aramak için stüdyoya geldiğini açıkladı. Hilal Köylü yayına geldi, taraflar canlı yayında yüzleşti. Hilal'in evli olduğu süre boyunca iki kere başkasına kaçtığı açıklandı. Hilal Hanım son kaçışında erkeğe gitmediğini belirtti. İbrahim Bey karısından boşanmak istedi. Hilal Hanım da kocasının mesajlaşmasından midesinin bulandığını söyledi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN