Ezel zirvede!

GİRİŞ TARİHİ:  01.06.2010, 13:26 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Haziran 2010 Salı, 13:29

EZEL, 31 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ile hem AB Sosyoekonomik statüde hem de Tüm kişilerde birinciliği kimselere bırakmadı.

EZEL, 31 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ile hem AB Sosyoekonomik statüde hem de Tüm kişilerde birinciliği kimselere bırakmadı.

Reyting rekortmeni dizi, önceki akşam yayınlanan bölümüyle yine milyonları ekrana bağladı. Merakla beklenen bölüm Tüm kişilerde yüzde 9.08 izlenme oranı ve yüzde 24.74 izlenme payına ulaştı. AB sosyoekonomik statüde yüzde 10.88 izlenme oranı ve yüzde 29.67 izlenme payı ile en çok izlenen ilk 100 program arasında birinci oldu.

Ezel önceki akşam yayınlanan "özlemek" adlı bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi.
Ezel'de düğümler çözülmeye başladı. Eyşan, Cengiz ve Ali'den intikamını almak isteyen Ezel, sonunda Kerpeten Ali'ye Ömer olduğunu itiraf etti. Her sahnenin nefes kestiği bölümde, Ramiz Dayı'nın düşmanlarının yaptığı saldırıda Ezel'i korumak isteyen Kerpeten Ali'nin vurulması Ezel fanatiklerini şaşkına uğrattı. Kerpeten Ali ve Ömer'in dostluklarını anlatan 1995'e giden flasbackler ve Ezel'in, Ömer olduğunu öğrenen Ali'nin yaşadığı anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Ezel'in adamı Kamil'in baskında ölmesi ve Eyşan'ın Ezel'le yaptığı yüzleşmede gerçekleşen diyaloglar izleyiciyi gözyaşlarına boğan diğer sahnelerdi.

Akıllardan çıkmayacak bir bölümle ekrana gelen dizide oyuncuların sergilediği performans ve senaryo yine büyük takdir topladı.
CANLI YAYIN