Tuba Büyüküstün'den otizme destek

GİRİŞ TARİHİ:  01.06.2010, 10:01

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün sunuculuğunu yaptığı ve desteklediği Sportizm Otizm Gençlik ve Spor Kulübü 1. Otizm ve Spor Şenliği gerçekleştirildi

Otizm ve Spor Şenliği, Tuba Büyüküstün'ün katılımıyla önceki gün Marriot Hotel'de düzenlendi. Sportizm Otizm Gençlik ve Spor Kulübü'nün düzenlediği şenliğin sunuculuğunu üstlenen Büyüküstün şunları söyledi: "Otizmli çocuklarla doğru iletişim kurabilmek için onların frekansına girebilmemiz gerekiyor. Otizmli bireylerin sporun çeşitli dalları aracılığı ile bireysel ihtiyaçlarını karşılama ve toplumsal hayata katılma yolunda gösterdikleri başarı beni çok etkiledi. Gerçekleştirdikleri 'Spor ile Yaşam Programı' ile otizmli bireylerin hayatlarında yarattıkları fark için Sportizm Otizm Gençlik ve Spor Kulübü'nü kutluyorum."

SEVGİLİSİ DE DESTEKLEDİ
Etkinliğe katılanlar arasında Büyüküstün'ün yönetmen sevgilisi Sami Saydan da vardı. Otizmlilerin eğitim öncesi ve sonrasındaki yaşamlarını gösteren bir klip hazırlayan Saydan, "Bugüne kadar yaptığım işlerden çok farklı ve çok daha zor oldu. Elimden geleni yaptım" şeklinde konuştu.
CANLI YAYIN