Dansın lordları kilolarca buz istedi!

GİRİŞ TARİHİ:  02.06.2010, 09:28 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Haziran 2010 Çarşamba, 14:14

11-13 Haziran tarihlerinde Türkiye'de ilk kez sahneye çıkacak 'Michael Flatley's Lord of the Dance' grubu şimdiden kulise buz siparişi verdi!

Bugüne kadar 67'den fazla ülkede 100 milyonun üzerinde seyirciye ulaşan dünyanın en ünlü dans fenomenlerinden 'Michael Flatley's Lord of the Dance', 11-12-13 Haziran tarihlerinde Maçka Küçükçiftlik Park'ta sanatseverlerle buluşacak.

EN YÜKSEK GİŞE HASILATI

UNILIFE'ın organizasyonu ile ilk kez Türkiye'de sahne alacak olan efsanevi gösterinin biletleri hızla tükenmeye başladı. Dünya çapında 800 milyon doların üzerinde gişe hâsılatı elde ederek 'Dünyanın en yüksek gişe hâsılatı kıran gösterisi' olarak nitelendirilen Lord of the Dance'in yaratıcısı ve yönetmeni, 1994 Eurovision'unda milyonları ekranlara kilitleyen Riverdance gösterisinin koreografı ve baş dansçısı Michael Flatley. Sadece Las Vegas'ta beş yıl boyunca iki milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen gösteri, Los Angeles Times tarafından 'fantastik bir sanat şaheseri' olarak nitelendiriliyor. Türkiye'deki gösteri için ise hazırlıklar şimdiden başladı. Gösteri için beş tır ve üç otobüs yola çıkmaya hazır. Toplamda 75 kişilik ekip, üç gün boyunca İstanbul'da misafir edilecek. Ünlü grup İstanbul gösterileri için birtakım taleplerde bulundu. Dansın Lordları, kuliste bulunması için kilolarca buz istedi. Ayrıca grup üyeleri için yine kuliste, masaj ve terapi odası hazırlanıyor. Michael Flatley "Gösterinin enerjisi, ilk kez Türk izleyicisiyle buluşmamız şerefine çok yüksek olacak. Ekibim Türk izleyicileriyle buluşmak için can atıyor" dedi.
CANLI YAYIN