Gönülçelen'de beklenen yakınlaşma!

GİRİŞ TARİHİ:  03.06.2010, 17:04 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Haziran 2010 Perşembe, 17:05

Atv’ nin ilgiyle izlenen, dizisi Gönülçelen’de bu hafta aylardır beklenen an gerçekleşiyor, aşıklar ilk kez bu kadar yakınlaşıyor!

Atv' nin ilgiyle izlenen, dizisi Gönülçelen'de bu hafta aylardır beklenen an gerçekleşiyor, aşıklar ilk kez bu kadar yakınlaşıyor!

Hasret ve Murat'ı birbirinden uzaklaştırmak isteyen Murat'ın annesi ve babası amaçlarına ulaşamadıkları gibi bir de planları ters tepiyor ve izleyicinin özlemle beklediği romantik dakikalar nihayet yaşanıyor.

İkilinin son haftalarda hissedilen yakınlaşmaları bu hafta biraz daha ileri giderek bir itirafa dönüşüyor. Dizinin Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümünde Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin ilk kez aşkın en saf ve en masum haliyle izleyicilerine unutulmaz bir bölüm yaşatacak.

Yapımını Asis Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın, senaristliğini Nilgün Öneş, Sertaç Ergin ve Gül Dirican'ın gerçekleştirdiği Gönülçelen'de Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Günay Karacaoğlu, Onur Saylak, Umut Kurt, Ünal Silver, Ayda Aksel ve İlhan Şeşen rol alıyor.
CANLI YAYIN