Riske girdim ama Mahsun'a güvenim sonsuz!

GİRİŞ TARİHİ:  03.06.2010, 10:42 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Haziran 2010 Perşembe, 10:45

'New York'ta Beş Minare' filminin yapımcısı Murat Tokat, "Maddi anlamda risk alsam da milyonlarca insan gibi ben de Mahsun'a inanıyor ve birçok riski göze alıyorum" dedi

Mahsun Kırmızıgül, 11 yıllık düşünü gerçeğe dönüştürecek 'New York'ta Beş Minare' filminin çekimleri için halen New York'ta bulunuyor. 5 Kasım'da vizyona girmesi planlanan filmde Amerikalı oyuncuların da rol alacağını söyleyen yapımcı Murat Tokat, seçilen yabancı oyuncuların önümüzdeki günlerde netleşeceğini ve isimlerin tamamen sürpriz olacağını belirtti.

NE İSTEDİĞİNİ BİLİYOR

İzleyicinin sinemada ve internette, 'New York'ta Beş Minare'nin sadece yüzde üçlük bölümünü izlemeye başladığını söyleyen Tokat, "Fragmanın beğenilmesinden çok memnunuz. 'Beyaz Melek' ve 'Güneşi Gördüm'den daha farklı, çarpıcı ve büyük bir filmle sinemaseverlerin karşısına çıkacağız ve bu konuda çok heyecanlıyız. Mahsun, ne istediğini iyi bilen bir yönetmen... Açıkçası çok ağır filmler çekerek zoru başarmayı seviyor" dedi. Tokat, "Yapımcı olarak zorlansam da, krediler alarak büyük riskler alsam da Mahsun Kırmızıgül'e milyonlarca insan gibi ben de çok inanıyorum. O yüzden de bu riskleri göze alıyorum. Önceki filmlerinde Mahsun başarıyı yakalayarak milyonlarca insanı kendine hayran bıraktı. Bu film, onun en başarılı ve en önemli filmi olacak" diye konuştu.
CANLI YAYIN