Can Tanrıyar'a ünlülerden destek

GİRİŞ TARİHİ:  04.06.2010, 11:56 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Haziran 2010 Cuma, 11:57

Eski eşi Petek Dinçöz'ü evde salaş olmakla ve 'pofidik terlik giymekle' suçlayan Can Tanrıyar'a ünlüler, "Kadın evde de seksi olmalı" diyerek destek verdi

Geçtiğimiz aylarda boşanan Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar, ünlülerin diline düştü! Önceki hafta yaptığı bir açıklamada, Dinçöz için; "Evde, sahnedeki gibi seksi, alımlı değildi. Yanımda makyajsız, eşofmanlı, ayağında pofidik terliklerle dolaşıyordu" diyen Tanrıyar'a yanıt önceki gün geldi. Dinçöz, katıldığı bir törende yaptığı açıklamada, "24 saat evin içinde böyle gezemem. Bunlar çok komik bahanelerdi ama yıkıcı, kırıcı oldu" diye konuştu.

KOKOŞ OLMALI
Ama pofidik terlik polemiğinde ünlüler Tanrıyar'a destek verdi. "Bir kadın , kocası eve geldiği zaman bakımlı ve makyajlı olmalı. Öyle pofidik terlik falan olmaz" diyen Adnan Şenses, eşi Jale Hanım'ın kendisini hiçbir zaman terlikle karşılayamayacağını söyledi: "Bana öyle pofidikler falan ters gelir. Kadın, elbisesi ve terliğiyle kadın gibi giyinecek..." Şarkıcı Lerzan Mutlu da, gazetecilerin " Kadın evde bakımlı olmalı mı?" sorusuna verdiği yanıtta, "Adamı kaçırmak istemiyorsa evde kokoş dolaşsın. Kadın evde de seksi olabilmeli" diyerek, Petek Dinçöz'e göndermede bulundu.
CANLI YAYIN