Gönüllerin de starı

GİRİŞ TARİHİ:  04.06.2010, 15:50 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Haziran 2010 Cuma, 15:50

Dünyaca ünlü yıldız Rihanna, konser vermek için geldiği İstanbul'da halka karıştı. 1 gecelik şovu için 1 milyon TL alan Rihanna, sempatik tavırlarıyla esnafın bile gönlünü fethetti

Pop ve R&B müziğinin dünyaca ünlü ismi Rihanna, konser vermek için Türkiye'ye geldi. "Bonus'un 10. Yılı Şerefine" Turkcell Kuruçeşme Arena'da konser veren yıldız, dün 12.00'de İstanbul'a indi ve hemen konaklayacağı W Otel'e geçti. 22 yaşındaki Rihanna, siyah gözlükleri ve kapişonlu sweatshirt'üyle basına poz vermek istemedi. Boynundaki nazar boncuğu gözden kaçmayan Rihanna, oteline giderken kullandığı sahil yolu sayesinde gördüğü Boğaz manzarasına hayran kaldı. Bir süre otelde dinlenen yıldız, ardından Kuruçeşme'deki Mia Mensa adlı restoranda öğle yemeği yedi. Rihanna'nın mönüsünde kıymalı makarna, kalamar, kola ve Gnocchi al Gorgonzola (Rokfor soslu İtalyan mantısı) vardı. Yemeğin ardından Akaretler'de alışveriş yapan Rihanna, İstanbul turundan sonra Turkcell Kuruçeşme Arena'ya gitti. Konseri için 650 bin dolar alan seksi yıldızın, konser biletleri 135 ile 365 TL arasında satıldı.

RİHANNA'YA NAZAR KAÇ YAZAR?
Ülkemize kapüşonlu sweatshirt'ü ile gelen Rihanna, İstanbul turuna Akaretler'den aldığı yeni kıyafetleriyle devam etti. Rihanna, boynundan nazar boncuklu kolyesini çıkartmadı.

ALIŞVERİŞ İÇİN GİTTİ KIYAFETİNİ DEĞİŞTİRDİ
Rihanna, Marni adlı mağazadan alışveriş yaptı. İstanbul turunu yeni giysileriyle sürdüren Rihanna'yı gören hayranları ona tezahuratlar yaptı.

KALDIĞI ODA 10 BİN EURO
Rihanna'nın W Otel'de 1 gece kalacağı odasının fiyatı; 10 bin euro. 60 kişilik ekibi için aynı otelde 24 oda tutan seksi yıldız, İstanbul'a 18 bavulla geldi. Bu arada Rihanna, Turkcell Kuruçeşme Arena'daki konseri öncesinde kulisinde; sakız, bal, nane çayı, ıhlamur, patates cipsi, patlamış mısır ve 1 şişe kırmızı şarap istedi.
CANLI YAYIN