Hiç kimseyi Demet kadar sevmedim

GİRİŞ TARİHİ:  10.06.2010, 10:05 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Haziran 2010 Perşembe, 10:05

Demet Akalın'ın konser ücretlerini düşük gösterip, parayı hesabına aktardığı iddia edilen Önder Bekensir "Süreyya'dan çöp istemedim. Demet'ten mi isteyeceğim! Bunlar yalan. Kimseyi Demet kadar sevmedim" dedi

Ünlü popçu Demet Akalın ile 22 Ocak'ta nikah masasına oturan Önder Bekensir, şimdilerde aşk acısı çekiyor. Demet Akalın'ın konser paralarını düşük göstererek anlaşmalar yaptığı iddiaları karşısında susan Önder Bekensir, tepkisini ilk kez sert bir dille gösterdi. Bekensir, "Türkiye'nin sayılı zenginlerinden birisinin kızıyla evliydim. Boşanırken tek bir çöpünü istemedim de, Demet'ten mi isteyeceğim. Bunlar komik iddialar. Evliliğimiz boyunca eşime sadık kaldım ve onun için hayatımı değiştirdim. Ben kendimi karıma ve aşkıma adamış bir adamken ayrılmak bana çok acı veriyor. Ama istemiyorsa, söyleyecek söz yok" dedi.

KİMSE BİZE ARACILIK ETMEDİ
Önder Bekensir dert yandı! "Etrafımızdaki kimse Demet'le beni barıştırmak için mücadele etmedi. Meğer ne kadar çok insan ayrılmamızı bekliyormuş. Şimdi kına yaksınlar" diyen Bekensir, kayınvalidesine de sitem etti: "Demet'in annesi Şenay Hanım bile ayrılmamız yönünde demeç verdi."

HİÇ KİMSEYİ BÖYLE SEVMEDİM

Önder Bekensir, 'para düşkünü' gibi gösterilmesine de isyan etti: Eski eşim Süreyya, Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin kızıydı. Boşanırken ondan bir çöp bile talep etmedim Demet'ten mi isteyeceğim." Bekensir, bir de mesaj yolladı: Hiç kimseyi Demet kadar sevmedim, yolu açık olsun!

DAVA HAFTAYA GÖRÜLECEK!
Kalbinin kırık olduğunu ve haketmediği bir tavırla karşılaştığını belirten Bekensir, "Karım hakkında konuşmayacağım. Ancak etrafımızdaki hiç kimse bizi biraraya getirmek için mücadeleye girmedi. Meğer ne çok insan ayrılmamızı bekliyormuş" diye konuştu. Demet Akalın'ın annesi Şenay Hanım'ın bile ayrılmaları yönünde demeçler verdiğini hatırlatan Bekensir, "Oysa benim ailem sessizliğini koruyor. Çünkü böyle konuşmalar yapmak bizim tarzımız değil. Allah Demet'in yolunu açık etsin. İster inanın ister inanmayın ama hiç kimseyi Demet kadar çok sevmedim. Onun için asla kötü şeyler düşünmüyorum" dedi. İkilinin bu hafta görülmesi beklenen boşanma davalarının da haftaya ertelendiği öğrenildi.

ŞALTER ATIK BENDE
Önceki gün Süper FM'deki bir radyo programına katılan Demet Akalın, zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Özel hayatıyla ilgili konuşmamak için büyük çaba sarfeden Akalın, "Her şeyi tek başıma yaparak, buralara geldiğim için ister istemez etrafıma duvar örüyorum. O yüzden dobra görünüyorum. Arada sırada benim de tökezlediğim, abuk subuk hareketler yaptığım oldu. Şalter atık bende.. Ailem beni motive ediyor" dedi. Akalın, Ziynet Sali'yle düet yaptıkları 'Bozuyorum Yeminimi' adlı şarkıyı her dinlediğinde ağladığını ve kendine acıdığını da itiraf etti.
CANLI YAYIN