'Aşkın ikinci yarısı' Amerika’ya yolladı

GİRİŞ TARİHİ:  12.06.2010, 11:41 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Haziran 2010 Cumartesi, 11:42

Mehmet Aslantuğ, 'içine sinmeyen sahneler' nedeniyle sürekli vizyona çıkışını ertelediği 'Aşkın İkinci Yarısı' filmi için New York'a gitti.

Mehmet Aslantuğ, 'içine sinmeyen sahneler' nedeniyle sürekli vizyona çıkışını ertelediği 'Aşkın İkinci Yarısı' filmi için New York'a gitti. 'Hanımın Çiftliği' dizisi nedeniyle, yazıp-yönettiği 'Aşkın İkinci Yarısı' filmini ihmal eden usta oyuncu; yaklaşık 1 milyon dolara mal olan projenin ek sahneleri için 200 bin TL harcadı.

SIRA MÜZİKLERİNDE

Eksik bulduğu sahnelerin çekimlerini, New York ve Bodrum'da 10 günde tamamlayan Mehmet Aslantuğ; şu sıralar filmin müzikleri üzerinde çalışıyor. Yazıp-yönettiği ve aynı zamanda yapımcısı da olduğu filme büyük titizlik gösteren Aslantuğ; geçtiğimiz yıl ekim ayında vizyona girecek projesini; önümüzdeki eylül ayında seyirciyle buluşturacak. Filmde; Mehmet Aslantuğ'la birlikte eşi Arzum Onan, Orhan Güner, Gülenay Kalkan, Turgay Girgin ve Sanem Fidan rol alıyor. 'Aşkın İkinci Yarısı', sevdiği adamı terk edip hamile olduğunu gizleyerek yurtdışına kaçan genç bir kadının, yıllar sonra geri dönüp terk ettiği adamı bir sahil kasabasında hasta ve yalnız bulmasıyla başlıyor. Aradan geçen yıllardan sonra oyuncuların fiziksel değişimleriyle ilgili daha detaycı çalışması gerektiğini gören Aslantuğ, zaman aşımı sahneleri arasındaki farkı net ortaya koyabilmek için titizlikle çalışıyor.
CANLI YAYIN