"EZEL" yine zirvede!

GİRİŞ TARİHİ:  15.06.2010, 16:04 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Haziran 2010 Salı, 16:06

EZEL, 14 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ile AB Sosyoekonomik statüde birinciliği kimselere bırakmadı.

EZEL, 14 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ile AB Sosyoekonomik statüde birinciliği kimselere bırakmadı.

Reyting rekortmeni dizi, önceki akşam yayınlanan bölümüyle yine milyonları ekrana bağladı. Merakla beklenen bölüm; AB sosyoekonomik statüde yüzde 9.36 izlenme oranı ve yüzde 26.94 izlenme payı ile en çok izlenen ilk 100 program arasında birinci oldu.

Önceki akşam "Haksızlığa Karşı" bölümüyle ekrana gelen Ezel'de yine soluklar kesildi. Çözülen sırların yeni düğümler oluşturduğu bölümün final sahnesinde Bahar karakterinin vurularak öldürülmesi izleyiciyi gözyaşına boğdu.

"Üçünün sevdiği tek bir kişi var, onu öldürmek hepsini öldürmeye bedel" diyen Ramiz Dayı'nın düşmanları yaptığı planla Bahar'ı vurdu…

Kamil'den sonra Bahar'ı da öldüren Kenan Birkan'dan, Ezel'in nasıl intikam alacağı büyük merak konusu oldu.

Bölümde bir diğer dikkat çeken sahne ise, Ramiz'in, kızına Ezel'i, Kenan Birkan'la olan savaşında yardım etmesi için yetiştirdiğini itiraf etmesi oldu. Bu planına rağmen Ezel'i aynı zamanda son oğlu gibi görüp sevdiğini anlatması bölümün unutulmaz sahneleri arasında yer aldı.

21 Haziran Pazartesi günü Ezel, sezon finaliyle ekranda olacak.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Ezel'in başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Salih Kalyon ve Tuncel Kurtiz paylaşıyor.
CANLI YAYIN