Recep’in ‘Fetih’ gerginliği

GİRİŞ TARİHİ:  15.06.2010, 09:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Haziran 2010 Salı, 09:57

'Recep İvedik 4'ün hazırlıklarıyla ilgilenen Şahan Gökbakar; yapımcısı Faruk Aksoy, 'Fetih 1453' filmiyle daha çok ilgilendiği için ona gönül koydu ve sitemlerini iletti

'Recep İvedik' serisiyle Türkiye'de en çok izlenen filmlere imza atan Şahan Gökbakar'ın, yapımcısı Faruk Aksoy'la arasının açıldığı iddia ediliyor. İkilinin arasına giren kara kedi ise; 'Fetih 1453' filmi. Aylardır, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethini anlatan 'Fetih 1453' filminin çekimleriyle uğraşan Aksoy, Gökbakar'ın yeni filmi 'Recep İvedik 4'le ilgilenemeyince, ünlü komedyenin tepkisini çekmiş.

'RECEP' GÖLGEDE KALDI
Aksoy'un, yaklaşık 10 milyon dolarlık bir bütçeyle üç aşamada çekilen 'Fetih 1453'e konsantre olması, Gökbakar'da, 'Recep İvedik 4'ün gölgede kaldığı izlenimini yaratmış. Ünlü komedyenin gönlünü almak yine Faruk Aksoy'a düşmüş. Aksoy, Gökbakar'ın deneyimine güvendiği için kendisine tam yetki verdiğini söylemiş. Ünlü yapımcı bununla yetinmeyip, filmin dördüncü versiyonu için gençlerden oluşan bir senaryo ekibi kurarak, Togan ve Şahan Gökbakar'ın emrine sunmuş.
CANLI YAYIN