Bu filmler bitmez!

GİRİŞ TARİHİ:  16.06.2010, 10:03 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Haziran 2010 Çarşamba, 12:24

Senaryosu biten, oyuncuları belirlenen pek çok film henüz bitirilemedi. Helin Avşar'ın 'Metro'sunun da yer aldığı iddialı projeler, henüz vizyonla buluşamadı

Senaryosu biten, oyuncuları belirlenen pek çok film henüz bitirilemedi. Helin Avşar'ın 'Metro'sunun da yer aldığı iddialı projeler, henüz vizyonla buluşamadı. Geçtiğimiz yıl projelerini açıklayan birçok sinemacı; ekonomik ya da teknik eksiklikler nedeniyle filmlerini tamamlayamadı.

NEDEN ÇEKİLMEDİLER?
'BURUŞUK ÖMER'

Kültür Bakanlığı'ndan 225 bin TL ödenek alan ve bir kaplumbağanın gözüyle eski bir konağın hikayesinin anlatılacağı 'Buruşuk Ömer'; vizyonu göremeyen projeler arasında yer aldı.

'KARDELEN': Yönetmen Mehmet Güneş; 'Kardelen' filmi için Anadolu'daki köyleri karış karış gezdi. Murat Han ve Sezin Akbaşoğulları'nın başrol oynayacağı film, sponsor desteği alınamadığı için tamamlanamadı.

'VAROŞ PRENS'
: İlhan Mansız'ın varoşların içinden çıkıp ünlü bir rap şarkıcısı olduğu filmi; Merih Aktaş yönetecekti. Tüm hazırlıklar tamamlandı ve okuma provaları başladı ama bütçe sıkıntısı projeyi rafa kaldırdı.

'METRO': Helin Avşar'ın ilk kez bir sinema filminde başrol oynayacağı filmin çekimleri, hedeflenen tarihte başlamayınca oyuncular dağıldı; proje ertelendi.

SELİM'İ BİTİRDİLER
Tolga Karel'in başrol oynadığı Yavuz Sultan Selim' filminin çekimleri bitti. Tanıtım hazırlıkları da bir süre önce tamamlanan tarihi filmin, önümüzdeki sezon izleyici karşısına çıkması planlanıyor.
CANLI YAYIN