Ayrılık kaderim

GİRİŞ TARİHİ:  19.06.2010, 11:31 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Haziran 2010 Cumartesi, 11:32

Sevgilisi Sedat Doğan'dan ayrılan Işın Karaca: "İşte yükselişe, özel hayatımda inişe geçtim. Kaderimde hep düğün öncesi ayrılma durumu var galiba!"

Işın Karaca, nikah masasına oturmaya hazırlandığı stil danışmanı Sedat Doğan'la, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde ayrıldı. Ünlü popçu basın bülteninde 'şiddetli geçimsizlik' diye özetlediği ayrılığın perde arkasını anlattı: "Sedat tanıdığım en komik, çalışkan ve iyi insanlardan biriydi ama bir şey oldu ve her şey bir anda bitti..."


AYNI ANDA İYİ GİTMİYOR
KARİYERİNDE
yükseldiği bir dönemde özel hayatında inişe geçtiğini belirten Karaca, "Kimsenin hayatında her şey aynı anda iyi gitmiyor" dedi. Ünlü popçu, bu ayrılığı kadersizliğine de bağladı, "Kaderimde hep bu var; düğünüme kısa süre kala hep ayrılık yaşıyorum."

'Arabesque' adlı albümüyle arabesk şarkıları yeniden yorumlayan Işın Karaca, önceki gün Nişantaşı'ndaki City's Alışveriş Merkezi'nde imza gününe katıldı. Karaca; hayatındaki değişim ve gelişimi anlattı.

AYRILIK BİR SÜREÇTİ
Temmuz ayında evlenmeyi planladığı sevgilisi Sedat Doğan'dan geçtiğimiz hafta aniden ayrılan Işın Karaca, iş ve özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı: Kimsenin hayatında her şey bir anda olmaz. Ayrılıklar da öyle bir anda olan şeyler değildir. Bu bir süreçti. Çok güzel günler yaşadık ama anlaşamadığımızı hissettik ve ayrılma kararı aldık.

AYRILIK KADERİM Mİ?
İnsanlar zaman zaman yol ayrımına gelebiliyor. Sedat, tanıdığım en çalışkan en komik, en iyi insanlarından biri ama bir şey oldu ve yollarımızı ayırdık. Ayrılma sebebimiz, şiddetli geçimsizlikti. Müzik kariyerimde yükselme yaşarken özel hayatta inişe geçtim. Benim kaderimde düğünüme kısa bir süre kala bir ayrılma durumu var galiba...

BIÇAK SIRTI BİR İŞTİ
'Arabesque' albümüm çıktığından beri en çok satanlar listesinde olmak mutluluk verici bir şey. Bu başarı, eski şarkıların değerini kaybetmediğinin ve çok özlendiğinin bir kanıtıdır. Ben de çok severek okudum. Aslında başlarda 'banko bir iş' diye nitelendirip, kolaya kaçtığım için eleştirenler oldu. Halbuki bu çok bıçak sırtı bir işti. Kimse kaale almayabilirdi ama çok şükür şarkılar çok beğenildi. Batıya dönük bir şarkıcı olmama rağmen arabesk de söyleyebildiğimi göstermiş oldum.

DAMAR OLACAK
Aslında devamını yapmayı düşünmüyordum ama bu albüme koyamadığım o kadar çok şarkı var ki, o yüzden ikinci albümü yapacağım. İkinci albüm daha damar olacak. Bir de düet türkü albümü yapmak istiyorum. Doğubatı sentezi yaratma amacındayım.
CANLI YAYIN