En eğlenceli yapımlar bu yaz atv ekranında

GİRİŞ TARİHİ:  19.06.2010, 11:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Haziran 2010 Cumartesi, 11:51

Önümüzdeki günlerde atv ekranında başlayacak yarışmalar ve müzik-eğlence programları yaz ekranına damga vuracak

atv yaz ekranı için birbirinden iddialı programlar hazırladı. En heyecanlı yarışmalar, en güzel müzik eğlence programları, en başarılı diziler çok yakında başlayor. İşte önümüzdeki günlerde start alacak programlardan bazıları:

TÜRKÜNÜ SÖYLE

Yarışmada, Türkiye'nin dört yanından elenerek gelen finalistler, Anadolu ezgileriyle performans sergileyecek. Oktay Kaynarca'nın sunacağı programın jürisinde Arif Sağ ve Belkıs Akkale ile SABAH gazetesi TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ yer alıyor.

KAÇ PARA
'Herkesin yarışabileciği tek yarışma' sloganıyla ekrana gelecek 'Kaç Para', dünyanın en çok izlenen yarışmalarından 'The Price Is Right'ın Türkiye versiyonu... Hem eğlendirecek hem kazandıracak program önümüzdeki ay başlıyor.

KOLTUK SEVDASI
Yayınlandığı Fransa, Belçika, Kanada gibi ülkelerde reyting rekoru kıran 'Koltuk Sevdası' genel-kültürüne güvenenlerin katılacağı bir yarışma.

SEÇ BAKALIM
'Seç Bakalım' farklı konseptiyle izleyenleri ekrana bağlayacak. Programda amaç; perdenin arkasındaki büyük hediyeleri pazarlık yaparak kazanmak...

ENBEYAZ GECELER
'ENBEeyaz Geceler' adlı program ise izleyenleri müziğe doyuracak. ENBE grubunun şefi Behzat Gerçeker ve Ece Erken'in sunacağı 'ENBEyaz Geceler'de, sevilen sanatçılar canlı performanslarıyla ve keyifli sohbetleriyle karşınıza gelecek.
CANLI YAYIN