Ezel sezonu zirvede bitirdi

GİRİŞ TARİHİ:  23.06.2010, 09:46 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Haziran 2010 Çarşamba, 09:47

atv'nin beğenilen dizisi Ezel'in pazartesi akşamı yayımlanan sezon finali, hem AB grubunda hem de tüm kişilerde aldığı izlenme oranıyla reyting birincisi oldu

atv'nin reyting rekortmeni dizisi "Ezel," sezon finaliyle de milyonları ekran başına topladı. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Salih Kalyon ve Tuncel Kurtiz'in paylaştığı Ezel'in pazartesi yayımlanan sezon finali, hem AB grubunda hem de tüm kişilerde birinciliği yine kimseye bırakmadı. Tüm kişilerde yüzde 6.55 izlenme oranı ve yüzde 20.66 izlenme payına; AB grubunda ise yüzde 8.11 izlenme oranı ve yüzde 24.87 izlenme payına ulaşan Ezel, en çok izlenen ilk 100 program arasında birinci oldu.

KENAN BİRKAN KİM OLACAK?
Ramiz Dayı'nın en büyük düşmanı olan işadamı Kenan Birkan'ın kimliği dizi fanatiklerinin merak konusu oldu. Sezon finalinin son sahnesinde dizinin tüm ana karakterlerinin buluştuğu kumar masasına oturan Kenan Birkan'ın kim olacağı, yeni sezona bırakıldı. Bunun üzerine dizi fanları facebook başta olmak üzere sanal ortamda Kenan Birkan'ın kim olacağı yönünde tahminler yürütmeye başladı. Fanlara göre; Kenan Birkan karakteri ile diziye dahil olması istenen isimler arasında Şener Şen, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Uğur Yücel ve Erkan Petekkaya gibi ünlü oyuncular ön plana çıktı.

FİNALE DAMGA VURAN SÖZLER
Baştan aşağı çarpıcı olaylarla dolu Ezel'in sezon finalinde her sahne ayrı bir anlam ve mana içeriyordu. Geçmiş bölümlerde olduğu gibi Ramiz Dayı'nın özlü sözleri, sezon finalinde yine ön plana çıktı. Ramiz Dayı'nın sezon finalinde dikkat çeken sözlerinden bazıları şöyle:
* Öyle bir şey oldu ki biz ne olduğunu anlamadan yerlere savrulduk. Ben de o zaman öğrendim; ikinci hayat ilkinde ihanete uğramak değil, ilkine ihanet etmekmiş.
* Herkes ikinci bir şanstan bahseder ama kimse kötülüğe açılan kapıdan ilk defa nasıl girmiş hatırlamak istemez.
* Ne yaparsanız yapın kalleş kardeşler, iyi bir adamın yüreğindeki iyiliği söküp alamazsınız.
* İlk hayatla ikincisi arasında bir ömür vardır. Hiçbir şey bitmez her şey değişir.

ÜNLÜLER DEĞERLENDİRDİ
SİBEL CAN

Yeni sezonu bekliyorum
Her zamanki gibi dizinin sürpriz bir sahne ile son bulması, yeni sezonu şimdiden merakla beklememe neden oldu. Eminim yine yeni sezonun lider ve en çok konuşulan dizisi olacak.

ECE ERKEN
Çok heyecanlandım
İzlerken çok heyecanlandım. Dizi bitince yapımcısı Kerem Çatay'ı çığlık çığlığa arayıp "Kenan Birkan kim" diye sordum. O da bana henüz belli olmadığını söyledi.

TUĞBA ÖZAY
Final enfesti
Ramiz Dayı'nın iyi mi kötü mü olduğunu tam olarak kavrayamadım. Bazen Ezel'in yanındaymış gibi yer aldı, bazen kendi çıkarları için saf tutuyormuş gibiydi... Ama final enfesti.

YEŞİM SALKIM
İzlemeye değerdi
Dizinin fanatiklerinden biriyim. Bahar'ın ölmesi ve Kerpeten Ali'nin acısı gerçekten izlemeye değerdi. Ezel'in insanı hayrete düşüren bir zekâsı var. Yeni sezonu bekliyorum.

DEMET AKALIN
Bahar ağlattı
Bahar'ın ölmesi beklediğim bir sonuçtu. Evde arkadaş grubumuzla izledik ve herkes Bahar'ın öldüğü sahneye ağlarken, ben Kerpeten Ali'nin (Barış Falay) oyunculuğuna hayran kaldım.
CANLI YAYIN