Av Mevsimi'nin çekimleri tamamlandı

GİRİŞ TARİHİ:  24.06.2010, 09:59 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Haziran 2010 Perşembe, 10:00

Yavuz Turgul'un altı yıl aradan sonra yönettiği 'Av Mevsimi' filmi; 8.5 hafta süren çekimlerin ardından bitti. Şener Şen, Cem Yılmaz ve Çetin Tekindor'un oynadığı film aralıkta vizyona girecek

Başrollerini Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor, Melisa Sözen ve Okan Yalabık'ın paylaştığı; Yavuz Turgul'un 'Gönül Yarası' filminden altı yıl sonra hayata geçirdiği 'Av Mevsimi' projesinin çekimleri tamamlandı. Daha çekimleri başlamadan büyük ilgi gören proje başlangıçta; oyuncuları nedeniyle komedi gibi algılandı.

8.5 HAFTADA ÇEKİLDİ
Yapımcılığı Fida Film ve Profilm tarafından üstlenilen 'Av Mevsimi'nin ön çalışmaları 1 Mart 2010'daki okuma provalarıyla başladı. Filmin nisan ayında başlayan çekimleri 8.5 hafta sürdü. 'Av Mevsimi'nin vizyon tarihi ise aralık olarak belirlendi.

İKİ KUŞAK BİRARADA
Görüntü yönetmenliğini Uğur İçbak'ın yaptığı filmin müzikleri; Tamer Çıray imzasını taşıyacak. 75 kişilik teknik ekiple, 35 mm olarak çekilen filmin sanat yönetmeni Sırma Bradley, kostüm tasarımcısı ise Gülümser Gürtunca. Filmde; Rıza Kocaoğlu, Mustafa Avkıran, Nergis Çorakçı, Mahir İpek, Emine Şans Umar ve Bartu Küçükçağlayan gibi, hem genç hem de deneyimli kuşağın önemli isimleri de yer aldı.

ÇOK ÖNEMLİ BİR HADİSE

'Av Mevsimi'nde cinayet masası dedektifini canlandıran Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde "2010'un çok önemli bir hadisesi olacak" dediği filmle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Bir polisi oynamak, benim bütünüyle tür değiştirdiğim anlamına gelmiyor, fakat komedinin dışındaki projelerde de yer almak istediğim bir şeydi. Bugüne dek 'Sizin bugün sahneniz bitti, eve gidebilirsiniz' dedikleri tek film bu oldu."
CANLI YAYIN