Beyaz finali Tanem ile izleyecek

GİRİŞ TARİHİ:  28.06.2010, 09:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Haziran 2010 Pazartesi, 09:51

Güney Afrika'da bulunan sevgilisi Tanem Sivar'ın yanına gidip Dünya Kupası final maçını izleyeceğini söyleyen Beyaz, haklarında çıkan haberler için gazetecilere teşekkür etti

Ünlü şovmen Beyaz, sunucu Tanem Sivar ile başladığı ilişkiyle sık sık gündeme geliyor. Haklarındaki dedikoduları ve iddiaları son derece soğukkanlılıkla karşılayan çift, Dünya Kupası için de planlar yapıyor. Önceki akşam restoran ve gece kulüpleri arasında mekik dokuyan Beyaz, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GAZETECİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Tanem Sivar'ın Dünya Kupası'nı izlemek için Güney Afrika'da olduğunu söyleyen Beyaz, "Finali, Tanem ile izlemek için ben de Güney Afrika'ya gideceğim. Kupada favorim, Arjantin. Final hakkında çok heyecanlıyım" dedi. Sivar ile ilişkileri hakkında basının gösterdiği özene teşekkür eden Beyaz, "Gazeteci arkadaşlarıma gerçekten de çok teşekkür ediyorum. İlişkimiz hakkında çok seviyeli haberler yapıyorlar" dedi. Şahan Gökbakar'ın geçtiğimiz haftalarda dile getirdiği, "Çok yakışıyorlar. Bence evlensinler" sözleri hakkında da Beyaz, "Bu dilekler için teşekkür ediyorum" diye konuştu. Tanem ile haklarında çıkan olumsuz haberlere aldırış etmediklerini belirten Beyaz, "Çok mutluyuz. Olumsuz haberleri önemsemiyoruz. Ancak şu an nişan yok" dedi.
CANLI YAYIN