Demet'in eşine tehdit cezası

GİRİŞ TARİHİ:  30.06.2010, 09:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Haziran 2010 Çarşamba, 09:25

Demet Akalın'a eksik ücret ödeyen disko sahibini darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Önder Bekensir'e yurtdışı yasağı getirildi!

40 BİN LİRANIN 10 BİN'İ ÖDENDİ
Demet Akalın, Çeşme'de '9.5 Kale' isimli diskonun açılışında sahne aldı. Akalın; mekanla 40 bin lira karşılığı anlaştı ancak 10 bin lira peşin para aldı, başka ödeme de yapılmadı. Önder Bekensir de, Akalın'ın menajeri olarak parayı isteyince, iddialara göre olay çıktı. Mekanın sahipleri; Önder Bekensir ve dört kişinin kendilerini tehdit edip darp ettiğini söyledi.

BİR AY ADLİ KONTROL ALTINDA
Şikayet üzerine gözaltına alınan Bekensir ve dört kişi, Çeşme Adliyesi'ne götürüldü. Çıkarıldıkları mahkemede 'işletmecilerle para konusunda konuştuğunu ancak darp ve tehdit olaylarından haberdar olmadığını' savunan Bekensir serbest bırakıldı ama yurtdışına çıkış yasağı konuldu; bir ay süresince de adli kontrol cezası verildi. Diğer dört kişi ise tutuklandı. Bekensir; olayla ilgili "Paramızı alamasak mahkemeye gideriz. Burası hukuk devleti" dedi. Olayların; işletmecilerin Demet Akalın'a eksik ödeme yaptıkları için çıktığı öğrenildi.
CANLI YAYIN