Mustafa Sandal'a aşığım

GİRİŞ TARİHİ:  03.08.2010, 09:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Ağustos 2010 Salı, 09:52

Mustafa Sandal'ın Bulgaristan'daki konserinde seksi şarkıcı Desislava da sahne alacak. Bulgar güzeli, Musti ile aynı sahneyi paylaşacağı için çok heyecanlı

Muhabbet Kart Turnesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında konserlerini sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 24 Ağustos'taki Bulgaristan konserinde sevenlerine büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Shumen kentinde düzenlenecek konserde; ülkenin en seksi ve popüler şarkıcılarından Desislava da sahne alacak.

CANLI YAYINLANACAK
Türkiye ve Balkan ülkeleri arasındaki kültür dayanışmasına destek vermek amacıyla konsere sponsor olan TRT ve Bulgar devlet televizyonu, bu muhteşem buluşmayı canlı olarak yayınlayacak. Bulgaristan'ın en popüler şarkıcılarından biri olan Desislava, önceki gün verdiği bir röportajda konser nedeniyle çok heyecanlı olduğunu söyledi. 24 Ağustos'u iple çektiğini belirten Bulgar güzel "Mustafa Sandal'ı 'İsyankâr' isimli şarkısıyla tanıdım. O şarkıyla ona aşık oldum! Aynı sahneyi paylaşacağımız için çok mutluyum. Onun evlendiğini duydum. Eşi Emina kızmasın ama Mustafa'ya aşığım, onunla aynı sahnede olacağım için çok heyecanlıyım!" dedi.
CANLI YAYIN