Dönüşü muhteşem oldu!

GİRİŞ TARİHİ:  06.08.2010, 14:10 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Ağustos 2010 Cuma, 14:12

Dönüşü muhteşem oldu… Türkiye ailesine kavuştu… Rekor kırarak döndü…

7 yıl sonra ekranlara dönen Çocuklar Duymasın dün akşamın ve son 5 yılın yaz aylarının
açık ara en çok izlenen dizisi oldu. Aylardır izlenecek mi yoksa izlenmeyecek mi bahisleri yapılan Çocuklar Duymasın bu rekor izlenme oranlarıyla bu tartışmayı kapatmış oldu.

Çocuklar Duymasın AB grubunda yüzde 9.81 izlenme oranı ve yüzde 38.70 izlenme payına, tüm kişilerde ise yüzde 9.46 izlenme oranı ve 35.71 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen ilk 100 program arasında birinci oldu.

Türk halkı ekran başında toplanarak Çocuklar Duymasın' ı çok özlediğini gösterdi. Türkiye Ailesine kavuşuyor diye aylardır duyurusu yapılan dizi milyonları ekrana bağlarken izleyiciler 'sanki eski bir dosta kavuşmuş gibiyiz' dediler. Yapımcı Birol Güven 'Birinci olmak değil birinci kalmak önemli. İşimiz zor, daha çok çalışmamız lazım' dedi.

Çocukların ve dertlerin büyüdüğü Çocuklar Duymasın'da yeni karakterler beğenilirken Pınar Altuğ'un neredeyse hiç yaşlanmaması izleyicileri hayrete düşürürken Taş Fırın Haluk'un performansının yüksekliği 'Tamer Karadağlı' Taş Fırın olmayı çok özlemiş yorumlarına neden oldu.

Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven'in, yönetmenliğini ise Bora Tekay'ın üstlendiği Çocuklar Duymasın'ın başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Hayal Kahraman Özalp ve Zeyno Günenç paylaşıyor.
CANLI YAYIN