DEĞİŞİMİN RESMİ ÇOCUKLAR DUYMASIN’DA!

GİRİŞ TARİHİ:  04.08.2010, 12:15 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Ağustos 2010 Çarşamba, 12:16

Türkiye ailesine kavuşuyor.

Türkiye ailesine kavuşuyor. Çocuklar Duymasın 7 yıllık aranın ardından 05 Ağustos Perşembe akşamı 20.00 de Atv de başlıyor. Ailenin babası taş fırın erkeği Haluk daha olgunlaşırken Meltem en az değişen isim oldu. Emre (Havuç) ve Duygu büyüdü, her birinin istekleri ve sorunları büyüdü.

Çocuklar Duymasın ekibi başlattığı kampanya ile uzun süre ayrı kaldığı seyircisine şu soruyu soruyor 'Biz değiştik. Peki, siz ne kadar değiştiniz? '

www.atv.com.tr, www.sabah.com.tr , www.takvim.com.tr internet sitelerinden duyurusu yapılan kampanyaya katılmak için söz konusu sitelerdeki kampanya duyurusunu tıklayarak çıkan adrese 7 yıl önceki ve şimdiki aile fotoğraflarını mail atmak yeterli. Fotoğraflar Çocuklar Duymasın'ın son jeneriğinde yayınlanacak ve fotoğraf sahiplerine çeşitli sürprizler yapılacak.


Ailenizdeki güzel değişimi Çocuklar Duymasın dizisinde ve resmi web sitemizde tüm Türkiye ile paylaşmak istiyorsanız, bizlere ulaşın!

Ekibimize www.atv.com.tr, www.sabah.com.tr ve www.takvim.com.tr den ulaşarak, ailenizin eski ve yeni fotoğraflarını gönderin, biz yayınlayalım!


Çocuklar Duymasın 05 Ağustos Perşembe 20.00 de merakla beklenen ilk bölümü ile Atv'de!

CANLI YAYIN