Çarşıya hareket getirecekler...

GİRİŞ TARİHİ:  11.08.2010, 11:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Ağustos 2010 Çarşamba, 11:12

'Kapalıçarşı' ekibine iki yeni isim daha katılıyor. Durul Bazan ve Zeynep Eronat, yeni sezonda 'Kapalıçarşı' ailesine dahil olacak...

'Kapalıçarşı' ekibine iki yeni isim daha katılıyor. Durul Bazan ve Zeynep Eronat, yeni sezonda 'Kapalıçarşı' ailesine dahil olacak... Canlandıracakları karakterlerin diziye büyük renk katacağını belirten oyuncular; izleyiciyi yeni sezonda çok heyecanlı bölümlerin beklediğini vurguluyorlar ve diziye katılldıkları için çok mutlu olduklarını söylüyorlar.

"HERKES ARKADAŞIM!"
Ekibe yabancı olmadığını belirten Durul Bazan, "Kadroda yer alan oyuncuların çoğuyla eskiye dayanan bir arkadaşlığımız var. Dolayısıyla kendimi 'dost meclisi'ndeymişim gibi hissediyorum. Devam eden bir işe girmek, bazen insanı tedirgin eder ve yalnızlık hissi uyandırır. Ama ben, bu projede kendimi hiç yalnız hissetmedim. Çok mutluyum" dedi.

"İŞTAHIMI KABARTIYOR"
Canlandıracağı karakterle ilgili ise Bazan, "Oynadığım rol, seyircinin beni daha önce görmediği gibi bir karakter... Bu beni hem heyecanlandırıyor hem de projeye karşı iştahımı kabartıyor" diye konuştu.

ESRARENGİZ BİR KADINI OYNUYORUM
Dizinin diğer yeni oyuncusu Zeynep Eronat ise, "Üçüncü kez; izlediğim bir diziye sonradan dahil oluyorum. 'Asmalı Konak'ta da, 'Parmaklıklar Ardında'da da böyle olmuştu. Yeni sezonun çok eğlenceli ve enerjik olacağını hissediyorum. Mutluyum" dedi. Oldukça güçlü bir karakterle izleyici karşısına çıkacağını belirten Eronat, sözlerine şöyle devam etti: "Hem maddi anlamda hem de karakter olarak çok güçlü bir karakteri canlandıracağım. Feraye Hanım'ın esrarengiz hali beni çok etkiledi. Hikaye biraz eskiye dayanıyor ve kahramanlarımızı müthiş bir hesaplaşma bekliyor. Bu sezonu kaçırmayın!"
CANLI YAYIN