Sanat Şehri'ne destek çivisi

GİRİŞ TARİHİ:  12.08.2010, 14:31 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Ağustos 2010 Perşembe, 14:32

Açıkhava Tiyatrosu önceki gece, 17 sevilen şarkıcıya evsahipliği yaptı. POPSAV'ın 'Geleneksel Şarkı Günleri' için sahneye çıkan ünlüler; şarkılarını 'Sanat Şehri' ve huzurevi için söyledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve POPSAV'ın birlikte yürüttüğü 'Sanat Şehri' projesi için; önceki gece Harbiye Açıkhava'da görkemli bir konser düzenlendi. 17 ünlü şarkıcı, sanatçıların konut sorununu çözecek huzurevinin de yapımını kapsayan proje için ücret almadan aynı sahnede buluştu.

5 BİN KİŞİ KATILDI
Bilet fiyatlarının 23 ile 84 TL arasında değiştiği konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi. Beş saat süren yardım konserinde şu sanatçılar sahne aldı: Atiye, Bengü, Deniz Seki, Eda-Metin Özülkü, Emre Altuğ, Erol Evgin, Eski Dostlar Grubu, Gülben Ergen, Hakan Peker, Keremcem, Metin Arolat, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Grup Seksendört, Soner Sarıkabadayı ve Ziynet Sali. Anlamlı konsere katılan tüm sanatçılar, geceyle ilgili şu ortak görüşte birleşti:

HER ŞEY BİZLER İÇİN
"İleride başımıza nelerin geleceğini bilemiyoruz. Her şey insanlar için. İleride belki biz de bu gece ilk temelini attığımız konutlarda yaşamak mecburiyetinde kalabiliriz!" Gülben Ergen de "Aslına bakarsanız geleceğini düşünerek, hesap-kitap yaparak sanatçı olunmaz. O yüzden bizim de ne olacağımız belli değil. Bu kutsal gecede bir anlamda kendi geleceğimizi kurtarıyoruz" diye anlamlı bir mesaj verdi. Gülben Ergen'in ardından tüm şarkıcılar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte 'Hayat Bayram Olsa' şarkısını seslendirdi.
CANLI YAYIN