"Doğal gülüşüm Zeki'yi etkilemiş"

GİRİŞ TARİHİ:  18.08.2010, 10:23 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Ağustos 2010 Çarşamba, 10:23

Zeki Kadirbeyoğlu ile bir gün içinde tanışıp nişanlanan Didem Erol, ailesinin çok sevindiğini ve kendisinden zaten normal bir evlilik beklemediklerini söyledi

Yaşamını Amerika'da sürdüren Didem Erol, tatil için geldiği Bodrum'da İstanbul sosyetesinin tanınmış isimlerinden Zeki Kadirbeyoğlu ile sürpriz bir şekilde nişanlandı. Bir arkadaş yemeğinde Kadirbeyoğlu ile tanışan ve ertesi gün evlenme teklifi alan Erol, çok mutlu olduğunu söylüyor. Erol, "Zeki Bey, tanışmamızın ertesi gün beni akşam yemeğine davet etti. Masada güllerin ortasında bir yüzük duruyordu. Ardından arkadaşlarımızla nişan yemeği yedik" dedi. Evliliği aklından yıllardır geçirmediğini söyleyen Erol, "Benim gülüşüme vurulduğunu söyledi. Büyük bir aşk yaşıyoruz. Ben Bodrum'dayken Zeki Bey de İstanbul'a gidip bizim yüzüklerimizi aldı" diye konuştu.

SAHİLDE TAÇLA EVLİLİK HAYALİ
Ailesinin de nişan haberine çok sevindiğini kaydeden Didem Erol, "Babam, beni kısa süre önce rüyasında evlenirken gördüğünü ve habere çok sevindiğini söyledi. Annem de benden zaten normal bir evlilik beklemediğini söyledi" dedi. Sahilde, başında çiçekten bir taçla evlenmeyi hayal ettiğini söyleyen Erol, "Zeki Bey'in oğluyla ve annesiyle tanıştım. O da benim ailemle telefonda konuştu. Ailelerimiz de uyumlu" diyor.
CANLI YAYIN