Üç bilinmeyenli aşk denklemi!

GİRİŞ TARİHİ:  18.08.2010, 10:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Ağustos 2010 Cuma, 12:17

Yeni sezona bu akşam 'merhaba' diyecek olan 'Kapalıçarşı'nın başrol oyuncuları Aslı Tandoğan, Mert Fırat ve Engin Altan Düzyatan, setlerinin çok neşeli olduğunu söylüyor: Erkan Can ve Olgun Şimşek bizi hep güldürür

Bu akşam atv ekranlarına geri dönecek olan 'Kapalıçarşı', yeni sezonda da izleyiciyi televizyon başına kilitleyecek. Dizide başrolleri paylaşan ve kendilerini bir aşk üçgeninin içinde bulan Aslı Tandoğan, Engin Altan Düzyatan ve Mert Fırat, GÜNAYDIN'a yeni sezonu anlattı... Dizi heyecanlı bir finalle sezona veda etmişti. Yeni sezonda izleyicileri neler bekliyor? Mert Fırat: Soluksuz aşk hikayeleri bekliyor... Hikayemiz, 'Kapalıçarşı' ruhundan ve estetiğinden bir şey kaybetmeden keyifli bir şekilde devam edecek. Heyecanlı ve seyircinin merakını her bölüm artıracağımız bir sezon olacak. Engin Altan Düzyatan: Yeni sezonda diziye yeni karakterler giriyor. Yeni karakterlerle birlikte de yeni hikayeler oluşacak. Buradan da yola çıkarak 'Kapalıçarşı' izleyicisini heyecan dolu bir sezon bekliyor diyebiliriz. Aslı Tandoğan: 'Kapalıçarşı' yeni sezonda yine samimi ve sıcak aile ortamıyla izleyicilerle buluşacak. Hikayeye katılan yeni oyuncularla izleyiciyi yeni sürprizler de bekleyecek.

SETTE BİR AİLE GİBİYİZ
'Kapalıçarşı' ailesi gittikçe büyüyor ve diziye giren herkes, sanki bir aileye dahil olmuş gibi hissettiklerini söylüyor. Bunu sağlayan ne? M.F.: Bunu sağlayan ekibimizin samimiyeti... Yönetmenimizin başarısı ve tabii ki yapımcımız Erol Avcı'nın hassasiyeti de bunda çok etkili. Erol Avcı, huzurun olmadığı yerde başarının olmayacağına inandığı için her şeyden çok ekibinin huzurlu olmasına önem veriyor. Bu da oyuncusundan teknik ekibine kadar herkesi motive ediyor ve ayakta tutuyor. E.A.D.: Gerçekten öyle bir set... Mesela Erkan Can; kim gelirse gelsin kolları açık karşılıyor herkesi. Onun dışında herkes çok cana yakın, samimi ve yaptığı işte profesyonel. Böyle bir sette insan kendini yabancı hissedemiyor zaten. Herkes birbirine çok sıcak ve samimi davranıyor. A.T.: Yapımcımızın tüm ekiple ayrı ayrı ilgilenmesi, hepimizi bir aile gibi bir araya toplaması bu sıcak ortamın oluşmasını sağlıyor. Ayrıca yönetmenimizin tecrübesi ve güler yüzlü tavırları ekibe güven ve sakinlik veriyor. Kamera arkasındaki huzur da ekrana yansıyor.

HİKAYE ÇOK SAMİMİ
Her yaştan izleyicinin 'Kapalıçarşı'yı takip ediyor olmasının nedeni sizce nedir? M.F.: Bunun nedeni 'Kapalıçarşı'nın hikayesinin ve oyunculuklarının samimi ve abartıdan uzak olmasıdır. E.A.D.: Hikayedeki herkes her yerde görebileceğimiz insanlar. Herkesin başına gelebilecek olaylar... O yüzden de dizideki her karakterden seyirci olarak etkilenebiliyorsunuz.

HEPİMİZ İYİ ARKADAŞIZ
Dizide aşk üçgeni yaşayan üç kişi olarak kamera arkasındaki iletişiminiz nasıl? M.F.: Yaşlarımız birbirine çok yakın, bunun da avantajıyla set aralarında birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ama bu sadece üçümüz arasında olan bir şey değil, aslında tüm ekiple vakit geçirmek çok keyifli. E.A.D.: Aslı'yla da Mert'le de çok iyi arkadaşlarız. İşimizi yaparken de arkadaş ilişkimizi yürütüyoruz. A.T.: Çok büyük bir uyum içinde çalışıyoruz. Bütün ekip birbirine çok destek oluyor. Set aralarında keyifli anlar yaşıyoruz. En büyük avantajımızın da yaşlarımızın yakın olması olduğunu düşünüyorum. Çok iyi anlaşıyoruz. Kamera arkasında eğlenceli anlar yaşıyor musunuz? Sette paylaştığınız ilginç bir anınız var mı? M.F.: Buradaki samimiyetin sırrı, dizideki aile durumumuzdan kaynaklanıyor. Setteki herkesin birbirini sevmesi ve saygı duyması en önemli hususlardan biri bence. Bu da yıllar sonra bize en güzel anı olarak kalacak bence. E.A.D.: Tabii ki iyi vakit geçiriyoruz. Erkan Abi'yle Olgun Abi'nin arasında kalıp, onları dinlemek çok şey öğretiyor insana... A.T.: Setimiz her zaman neşelidir. Erkan Can da Olgun Şimşek de, ne kadar yorgun olursak olalım bizi güldürür ve bize enerji verirler.
CANLI YAYIN