atv'de güzeller geçidi var

GİRİŞ TARİHİ:  21.08.2010, 13:50 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Ağustos 2010 Cumartesi, 13:50

Dizi atv'de izlenir' sloganı yeni sezonda 'Güzel atv'de izlenir'e dönüşecek. Bergüzar Korel, Tuba Büyüküstün, Cansu Dere, Nurgül Yeşilçay, Nehir Erdoğan, Pınar Altuğ, Ekin Türkmen, Ceyda Düvenci ve Aslıhan Gürbüz, ekranı güzellik yarışmasına çevirecek

Yeni sezonda atv'nin dizi kadroları, mankenlik ajanslarının güzellik kataloğu gibi! 'En güzel oyuncu' anketlerinin rakipsiz ismi Tuba Büyüküstün 'Gönülçelen' ile 1997 Türkiye Güzellik Yarışması üçüncüsü Ceyda Düvenci ise 'Şen Yuva' ile atv'de boy gösteriyor.

TESCİLLİLER GEÇİDİ İZLEYİCİYLE
ikinci sezonda buluşmak için gün sayanlar da var: 'Aşk Bir Hayal'in esmer güzeli Nehir Erdoğan ile 'Ezel'in yıldızı, Miss Turkey 2000 üçüncüsü Cansu Dere onlardan ikisi... Best Model güzellerinden Ekin
Türkmen ise bu yıl 'Adanalı' dizisinin kadrosuna girdi...

Türkiye' nin en güzel oyuncuları 2010-11 sezonunda atv ekranında buluşuyor. Geçtiğimiz yıl 'Ezel' dizisini transfer eden atv, 'Kurtlar Vadisi-Pusu'yu da bünyesine katarak 'diziler ligi'nde rakiplerinin korkulu rüyası haline geldi. Yeni projelerin kadın oyuncuları ise ekranı 'güzellik yarışması'na çevirme konusunda iddialı...

TUBA BÜYÜKÜSTÜN (GÖNÜLÇELEN)

'Ihlamurlar Altında' dizisiyle yıldızı parlayan ve 'Asi' ile şöhretini pekiştiren Tuba Büyüküstün, en son atv'ye demir attı. 'Gönülçelen'de 'Hasret' karakterini canlandıran 27 yaşındaki oyuncu, sadece Türkiye'de değil Ortadoğu'da da geniş bir hayran kitlesine sahip.

CANSU DERE (EZEL)
Kenan İmirzalıoğlu'yla başrol paylaştığı 'Ezel' dizisindeki 'Eyşan' rolüyle büyük beğeni toplayan Cansu Dere'nin atv'yle yakınlığı geçmişe dayanıyor. 30 yaşındaki Dere, daha önce de atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Sıla'da oynamıştı.

EKİN TÜRKMEN (ADANALI)
Oktay Kaynarca'nın Mehmet Akif Alakurt'la başrol paylaştığı 'Adanalı'ya yeni sezon da Ekin Türkmen de katılıyor. En popüler kadın oyuncular arasında yer alan 26 yaşındaki Türkmen, dizide bir köylü güzelini canlandıracak.

CEYDA DÜVENCİ (ŞEN YUVA)
Bergüzar Korel'le birlikte rol aldığı 'Binbir Gece' dizisinden sonra sinema filmlerinde rol alan Ceyda Düvenci, atv'nin yeni dizilerinden 'Şen Yuva'da komedyen yönünü sergiliyor. Kızıl saçlarıyla dikkat çeken oyuncu 'psikiyatrist İnci' olarak ekrana geliyor.

ASLIHAN GÜRBÜZ (YAHŞİ CAZİBE)
'Yahşi Cazibe' adlı komedide Hakan Yılmaz ve Peker Açıkalın'la başrol paylaşan Aslıhan Gürbüz, Azeri bir karakteri canlandırıyor. 28 yaşındaki Aslıhan, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

NEHİR ERDOĞAN (AŞK BİR HAYAL)
Güzel oyuncu Nehir Erdoğan, pazar akşamlarının bağımlılık yaratan dizisi 'Aşk Bir Hayal'de canlandırdığı 'Asmin' karakteriyle bu kış da adından söz ettirecek. 30 yaşındaki Erdoğan, yine gözyaşlarını akıtacak.

CANLI YAYIN