Çılgınlar gibi sevindik

GİRİŞ TARİHİ:  21.08.2010, 13:53 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Ağustos 2010 Cumartesi, 13:53

'Türkünü Söyle'nin jürisine bu akşam İbrahim Tatlıses konuk olacak. Yarışmacılar 'İmparator'la buluşacak olmanın heyecanını anlattı

HAVİN
'ŞEMMAME' Yİ OKUMAK İSTERİM

Bu yarışma bana tecrübe kattı. Hocalarımdan çok şeyler öğrendim. Tatlıses'in katılacak olması bana şimdiden heyecan kattı. Küçükken dinlediğim ilk ses... Tatlıses ile 'Şemmame' parçasını karşılıklı okumak isterim.

AZMİ
PROFESYONELLİĞİ ÖĞRENECEĞİZ

İbrahim Tatlıses'in gelmesi heyecan verici bir durum olacak. Bu heyecanın bizlere performans olarak katkı sağlayacağını düşünüyorum. Tatlıses'in bizleri dinleyecek olması profesyonel gibi davranmamıza neden olacak.

MELİS
KEŞKE KÜRTÇE BİR TÜRKÜ SÖYLESEK

İbrahim Tatlıses'in karşısında performans sergilemek benim için çok önemli bir tecrübe olacak. Tabii ki diğer adaylar için de. Bize bir o kadar da heyecan yaşatacak. Onunla Kürtçe bir uzun hava okumayı çok isterim.

MİKAİL
BULUŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

İbrahim Tatlıses çok sevdiğim bir sanatçı. Onun karşısında türkü söylemek büyük bir heyecan olacak benim için. Müzik adına yola çıkan herkesin ondan öğreneceği çok şey var. Sabırsızlıkla kendisiyle buluşmayı bekliyorum.

GÖKHAN
BİZLER İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ONUR

Tatlıses gibi çok büyük bir sesin karşısında olmak büyük onur verici bir olay. Oldukça heyecanlı ve mutlu olacağım. Kendisi bütün türkücüler için idoldür. Onunla aynı ortamı soluyacağım için kendimi mutlu hissediyorum.

ONUR
SAZIMLA EŞLİK ETMEK İSTİYORUM
Jürimizdeki değerli duayenlerimizin karşısında türkü söylemek çok zor. İbrahim Tatlıses varken de aynı özeni göstereceğim. Onun okuyacağı bir uzun havada bağlamamla açılış yapmak istiyorum. Dilerim gerçekleşir.

EBUBEKİR
GERÇEK BİR FENOMEN

İbrahim Tatlıses gibi bir imparatorun jüri koltuğunda oturması beni çok heyecanlandıracak. 'Ayağında Kundura' ve 'Tükendi Naktı Ömrüm' türkülerini onunla söylemek isterim. Kendisine teklif etmeyi düşünüyorum. Eğer kabul ederse dünyanın en mutlu insanı olacağım. Çünkü İbrahim Tatlıses gerçek bir fenomen.

SİBEL
DUYUNCA ÇOK SEVİNDİM

İbrahim Tatlıses'in geleceğini duyduğumda çok heyecanlandım. 'Ben İnsan Değil miyim' parçasını onunla okumayı isterim. İbrahim Tatlıses gibi büyük bir ustayı bizlerle buluşturdukları için program yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Gelmeyi kabul ettiği için de kendisine teşekkürü borç biliyoruz. Genç isimlere destek verdiğini görmek çok güzel.

BURCU-TOLGA
'AĞLAMA'YI İSTİYORUZ

Program yetkililerinden İbrahim Tatlıses'in geleceğini duyunca büyük sevinç yaşadık. Adeta havalara uçtuk. 'Ağlama' isimli şarkıyı İbrahim Tatlıses ile okumayı çok isteriz. Kendisine programda bunu teklif edeceğiz. Kabul ederse bizlere büyük bir mutluluk yaşatacak. Efsane olmuş bir sanatçı ile bir araya gelmek hepimizi çok heyecanlandırıyor.
CANLI YAYIN