"Çok yakın değiliz"

GİRİŞ TARİHİ:  25.08.2010, 09:43 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Ağustos 2010 Çarşamba, 09:43

Ebru Şallı, kendisini eleştirip "Çok yakın değiliz" diyen Demet Kutluay'la ilgili konuştu: Demet, telefon edip üzüntüsünü bildirdi. Onunla mıç mıç değil ama dostuz

Büyük dostluk bitti mi? Demet Kutluay, geçtiğimiz günlerde 'kankası' Ebru Şallı hakkında yaptığı şu açıklamayla herkesi şaşırttı: "Ebru'nun bu kadar zayıf olmasını doğru bulmuyorum. Ayrıca pilatesi hamileyken yapması yanlış. Kendisi en yakın arkadaşım da değil. Düşüncelerimiz birbirine uymuyor!"

"SÖZLERİ MONTAJLANMIŞ"
Şaşırtıcı sözlerin ardından Ebru Şallı ilk kez konuştu: "Bu haberin ardından Demet beni arayıp sözlerinin montajlandığını söyleyerek üzüntüsünü dile getirdi. Demet ile hâlâ çok iyi arkadaşız. Tabii bekar günlerimizdeki gibi mıç mıç yaşamıyoruz..."

EBRU 'KİLO KAVGASI'NA SON NOKTAYI KOYDU!
İlk hamileliğinde sadece 7 kilo alan Ebru Şallı Tan, ikinci hamileliğinin ilk 6 ayında sadece 1.5 kilo alınca, üstelik de pilates ve spora devam edince büyük tepki çekmişti. Tepki gösterenlerden biri de yakın arkadaşı Demet Kutluay olmuştu. İki çocuk annesi Demet her iki doğumuna da 20 kiloyla girdiğini belirtip Ebru'nun yaptığını doğru bulmadığı söylemişti. Bu polemiğin devamında iki yakın arkadaşın düşman olduğu basına yansıdı. Hatta Ebru, Demet için "Yakın arkadaşım" derken Demet'in bunu bile yalanladığı yazılıp çizildi! Dün Ebru Şallı Tan ile konuştum, 1.5 ay sonra doğum yapacağını ve 9 kilo aldığını söyledi. Doğuma girdiğinde de 10 kiloyu aşmış olacakmış.

DEMET HABERE ÇOK ÜZÜLMÜŞ
Sonra söz Demet Kutluay ile kilo kavgasına geldi. Meğer basına yansıdığı gibi aralarında bir gerginlik, kavga ve küslük yokmuş. Ebru, "Demet bu haberler üzerine beni aradı, çok üzgün olduğunu çünkü sözlerinin montajlandığını söyledi" dedi. Ardından da Demet ile hâlâ çok iyi arkadaş olduklarını söyledi: "Demet çok iyi arkadaşım. Tabii bekar günlerimizdeki gibi mıç mıç yaşamıyoruz. Çünkü ikimizin de birer ailesi, çocukları ve başka hayatları var. Ama fırsat buldukça görüşürüz. Üstelik eşlerimiz ve çocuklarımız da çok iyi arkadaştır." Ebru, böylelikle, arkadaşı Demet ile yaşadığı iddia edilen 'kilo kavgası'na son noktayı koymuş oldu!
CANLI YAYIN