Şebnem'in ihaneti Tefo'yu yıktı

GİRİŞ TARİHİ:  15.12.2010, 09:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Aralık 2010 Çarşamba, 11:56

“Tefo'cuğumuzu ağlamaklı eden Şebnem'e yazıklar olsun!”

Atv'nin ezber bozan dizisi Ezel dün akşam yayınlanan bölümü ile yine hafızalara kazındı. Bölümün sonunda Ezel Tefo'ya Şebnem'in arka sokakta Cengiz ile konuştuğunu, onun hain olduğunu söyledi. Sevgilisi Şebnem'in hain olabileceğine inanamayan Tefo, Şebnem'in yanına yüzleşmeye gitti. Yüzleşme esnasında bölüm sonlandı. Şimdi akıllarda Şebnem'in Tefo'ya ne söyleyeceği var. Uzun süredir şüphelenilen Şebnem'in hain olduğunun doğrulanması ise Ezel fanatiklerinin çeşitli forum platformlarına yorum yağdırmasına neden oldu…

İşte o yorumlar;

• Ve Şebo hain çıkar… Şebnem dedik bağrımıza bastık, dizinin en masum karakteri dedik, Tefo'cuğumuza layık gördük seni! Sözlükçe Tefo oğlumuza istedik… Ne yaptın be kızım? Biz hep beraber "Şebnem dedik, yapmaz dedik." Ne yaptın be kızım? Neye sattın be Şebnem? Tefo'da olmayan ne verdiler sana?
• Şebnem dedim, yapmaz dedim. Tefo'm dedim, kurban dedim. Canını senin için verir dedim. Sev onu Şebnem, üzme dedim. Sattın Şebnem sen bizi. Yatırdın ters köşelere diziyi! Yazık ettin zavallı Tefo'ma! Üzülür müyüm artık sıksalar kafana?
• Şebnem kesin Cengiz'in haini bana göre. Ezel'in casusu olsaydı eğer Ezel Tefo'ya söylemezdi.
• Tefo'cuğumuzu ağlamaklı eden Şebnem'e yazıklar olsun diyorum. Nasıl kıydın Tefo'ya? Ezel'i, Ali'yi, herkesi sat, hadi tamam, ama Tefo'cuğuma nasıl kıydın? Yapmayaydın böyle, iyiydi.
• Hain kim diye kara kara düşündüğümüz günlerde, Eyşan 1 e 1.23, Cengiz 1 e 1.01 verirken, tahminini 1 e 3 veren Şebnem'den yana kullanan yazarlara uzun vadede kazandırmış dizidir. İddaa kuponu gibi sevindirdi valla!
CANLI YAYIN