Suçlu hangisi?

GİRİŞ TARİHİ:  02.02.2011, 09:42 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Şubat 2011 Çarşamba, 09:43

Atv'de ekrana gelen Kızım Nerede dizisinde herkes Zeynep'i arıyor. Hikayeye kendilerini kaptıran izleyiciler de forum sitelerinde şüpheli listeleri oluşturdu

Yayınlandığı ilk günden itibaren oyuncuları, yüksek tansiyonlu kurgusu ve konusu ile büyük ses getiren Kızım Nerede, izleyici tarafından adeta gerçek bir olaymış gibi araştırılıyor. Mutlu-mesut yaşayan bir ailede tek bir taşın yerinden oynaması ile tüm hayatların nasıl altüst olduğunu anlatan dizinin hikayesinden etkilenen izleyiciler, harıl harıl Zeynep'i arıyor.

İPUÇLARINI BİRLEŞTİRDİLER
Her yeni bölümde Zeynep'i bulmakla görevli dedektif Kaan (Burak Hakkı) Zeynep'in kayboluşuyla ilgili ilginç ayrıntılar yakalıyor. Bu ayrıntıları sıkı takip edip, fikir yürüten izleyiciler, edindikleri bilgilerle ilginç sonuçlar ortaya koyuyor. İzleyiciler her gün forum sitelerine girip, Zeynep'i kimin, nasıl ve nerede kaçırılmış olabileceğine dair yorumlarda bulunuyor. İşte izleyecilerin ipuçlarını birleştirerek ulaştıkları sonuçlara göre şüpheli listesi...

SEYİRCİNİN SEÇTİĞİ ŞÜPHELİ TOP 5
İPEK DEMİRAY ARSLAN
İpek, Zafer Demiray'ın büyük kız kardeşi! Holdingin ikinci yöneticisi. İstediği şeyi elde etmek için yapmayacağı şey yok.

EMRE ARSLAN
Zeynep'in büyük halasının oğlu. Son derece hassas bir genç. Zeynep kaybolduktan sonra Rüzgar arasındaki kıyasıya rekabet açığa çıkar.

RÜZGAR ORHUN
Zeynep'in halasının oğlu. Mine'yle Kemal'in kural tanımaz, kabına sığmaz oğulları. Son derece saldırgan bir karaktere sahip.

NİHAT KÖKTAŞ
Üniversite yıllarından beri Zafer'in en yakın arkadaşı ve iş yerindeki sağ kolu. Hayatın tadını çıkarmaya bakan, tutkulu bir adam.

HATİCE GENÇYAZ
Demiray ailesiyle birlikte yaşayan sadık çalışanları. Aileden biri gibi. Ancak yine de seyircinin şüpheli listesinde...


CANLI YAYIN