Yine terk edildi

GİRİŞ TARİHİ:  10.02.2011, 09:53 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Şubat 2011 Perşembe, 09:54

Sandra Bullock'un yüzü gülmüyor! Geçtiğimiz yıl kendisini defalarca aldatan eşiyle ayrılan Bullock'u bu sefer de yeni sevgilisi Ryan Reynolds terk etti!

Oscar ödülü kazandıktan kısa süre sonra eşinin kendisini defalarca aldattığını öğrenen ve boşanan Sandra Bullock'a ikinci darbe geldi. Bir süredir pekçok filmde başrolü paylaştığı ünlü oyuncu Ryan Reynolds ile birlikte olan Bullock, bu sefer de yeni sevgilisi tarafından terk edildi!

İKİNCİ TERCİH OLMAM!
Bullock'a yakın kaynaklara göre; Reynolds, kısa süre önce boşandığı Scarlett Johansson'ı unutamadığını ve onu geri kazanmaya çalışacağını söyleyip Bullock'tan ayrıldı. Reynolds'ın bu itirafı karşısında yıkılan Sandra Bullock arkadaşlarına, "Kimsenin ikinci tercihi olacak değilim! Ryan'dan hoşlansam da başka birine karşı hisleri olduğunu söyledikten sonra onunla bir arada olabilmem imkansızdı! Kandırılmak çok daha kötü" diyormuş. Sandra Bullock, henüz bir yaşında olan oğlu Louis'nin da hayatında gelgitlere neden olmak istemediği için Reynolds'ın erken gelen itirafından hoşnut.


CANLI YAYIN