'En kötü adam'a internette ağıt

GİRİŞ TARİHİ:  02.06.2011, 10:22 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Haziran 2011 Perşembe, 10:29

atv'de yayımlanan "Ezel"de Haluk Bilginer'in oynadığı Kenan Birkan ölünce beyazcamın en kötü adamının hayranları duygularını internette anlattı

atv'nin sevilen dizi filmi "Ezel"in pazartesi akşamı yayımlanan "Mükemmel Cinayet" adlı bölümünde iki sezondur beklenen gerçekleşti: Haluk Bilginer'in canlandırdığı Kenan Birkan karakteri diziye veda etti. Ramiz Dayı'nın intikamını almak için ant içen Ezel; Eyşan, Ali ve Cengiz'i yanına alarak bir cinayet planı hazırladı. Daha sonra Kenan Birkan'ı öldürüp, işledikleri cinayete intihar süsü vermeyi başardılar.
Uzun süredir "Ezel'e ve çevresindekilere zarar veren, dizinin en acımasız fakat izleyenler tarafından en sevilen karakteri" unvanına sahip Kenan Birkan'ın gidişine dizi fanatiklerinin yorumları da ilginç oldu. "Ekşi sözlük"," İTÜ" ve "Uludağ sözlük" yazarları internette Kenan Birkan'ı nasıl bildiklerini şöyle anlattı:
  • Haluk Bilginer'e muhteşem bir performans sergileyerek diziyi izlememe neden olduğu için teşekkür ediyorum.
  • Bilginer diziyi izlememe tek sebep. Diziyi dizi yapan mükemmel kötü bir adam! nİkinci sezon boyunca sergilediğiniz üstün oyunculuk başarısından dolayı tebrik eder, bize yaşattığınız keyifli dakikalardan ötürü minnettarlığımı sunarım.
  • Bazen kötünün iyisi diyorum, bazen iyinin kötüsü. Şunu çıkardım; bu adam tamamen kötü değildi. İyi yanları da vardı.
  • Türk dizilerindeki gelmiş geçmiş en iyi kötü adamdı. Böylesi gelmedi, sanmıyorum.
  • Nasıl Hollywood'un Al Pacino'su varsa, bizim de Haluk Abi'miz var!
  • Bu adama karşı olan sevgimi bir türlü önleyemedim ve sevgim her geçen gün artarak katlanıyordu, engel olamıyordum. Öyle ki bu adamın sevgisi yüzünden Ramiz Dayı'dan tiksinmeye başladım.
CANLI YAYIN