Bulduğum her eğitime katılırım

GİRİŞ TARİHİ:  03.06.2011, 11:17 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Haziran 2011 Cuma, 11:17

'Kızım Nerede?' dizisinin 'Zeynep'i Özge Gürel: Mutfak, müzik dans... Kısacası her eğitime katılıyorum. Bir oyuncu mutlaka donanımlı olmalı

atv'nin sevilen dizisi 'Kızım Nerede?' de 'Zeynep' karakterini canlandıran 24 yaşındaki Özge Gürel, oyunculukta eğitimin çok önemli olduğuna inanıyor. Cosmopolitan dergisinden Ceylan Yeniacun'a mesleki hedefleri ve özel hayatına dair açıklamalar yapan Özge, "Mesleğimle ilgili sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum" dedi.

PENELOPE CRUZ HAYRANIYIM
Beyaz perdede içime sinen projelerde yer almak istiyorum. Sinema beni gerçekten çok heyecanlandırıyor. Oyunculuk; öğrendikçe özgürleştiğiniz ender mesleklerden biri ve bu da merakınızı sürekli diri tutup kendinizi geliştirmenizi sağlıyor. Penelope Cruz, Johnny Depp, Şerif Sezer ve Bennu Yıldırımlar, Türkiye'de ve dünyada kendime örnek aldığım ve beğendiğim oyuncular arasında.

DENEME YANILMA YÖNTEMİ...
Mutfak, müzik, dans... Kısacası, bulduğum her eğitime katılıyorum. Bir oyuncunun donanımlı olması gerektiğine inanıyorum. Aliye Uzunatağan'la oyunculuk derslerine devam ediyorum. Deneme yanılma yönteminin en iyi eğitim şekli olduğunu düşünen bir ailem olduğu için çok şanslıyım. İşletmeyi bırakıp uluslararası ticarete geçtim. Sonra "Gastronomi seviyorum galiba" derken, kamera arkası ilgimi çekti ve şimdi de ekranlardayım. Bu kaosun içinde erken yaşta ne istediğimi keşfettim.

ERKEK ARKADAŞIM ÇOK EĞLENCELİDİR
Erkek arkadaşımla boş boş otururken bile çok eğleniyoruz. Tatil planı yapmayı, yürümeyi ve sohbet etmeyi çok seviyoruz. Onun eğlenceli bir yapıya sahip olması çok önemli... Alışveriş yapmayı çok seviyorum. Sürekli yeni bir şeyler alabilirim. Bu yüzden, hiçbir zaman tam olarak neye ne kadar para harcadığımı çözemiyorum. Kıyafet için Beyoğlu'ndaki pasajları tercih ediyorum...

KİMLİK KARTI
Doğum tarihi:
5 Şubat 1987
Doğum yeri: İstanbul
Burcu: Kova
Eğitimi: Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi


CANLI YAYIN