Gitar dersleri aldım artık işsiz kalmam

GİRİŞ TARİHİ:  13.06.2011, 09:31 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Haziran 2011 Pazartesi, 09:34

atv'de başlayacak olan 'Kalbim Seni Seçti' adlı dizideki rolü için gitar dersleri alan Sermiyan Midyat: İki ay daha ders alırsam işsiz kalmam!

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, Haziran'da atv ekranlarında yayına başlayacak olan 'Kalbim Seni Seçti' dizisinde 'Ömer Asaf' isminde eski bir gitaristi canlandıracak.

YERİM HAZIR
Rolüne hazırlanabilmek için Zaga Band'in gitaristi Tuncer Tunceli'den dört aydır gitar dersleri alan Midyat, "Daha önce hiçbir müzik aleti çalmadım ama iki ay daha ders alırsam işsiz kalmam, Moğollar'ın ya da Zaga Band'in yanında yerim hazır. Şimdiden Tuncer'le birlikte şarkılar yapmaya başladık" diye konuştu. Dizide zaman zaman kendi sesiyle de şarkılar söyleyeceğini belirten Midyat, 'Kalbim Seni Seçti' için Tuncer Tunceli'yle birlikte sözleri kendisine ait olan bir şarkı hazırladı. Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği 'Limon Çiçekleri' ve Özcan Deniz'in seslendirdiği 'Kalp Yarası' şarkılarının sözleri ile, yazıp yönettiği 'Ay Lav Yu' filminde yer alan müziklerin sözlerini de yazan ünlü oyuncu şöyle konuştu: "Dizi için, 'Aşka Aşık' isminde bir şarkı yazdım; henüz belli değil ama dizinin müziği olabilir" dedi. Haziran ayında televizyon izleyicisiyle buluşacak olan dizide Sermiyan Midyat'ın yanı sıra; Ebru Cündübeyoğlu, İdil Fırat ve Hülya Darcan gibi birçok ünlü isim rol alacak.

KALBİM SENİ SEÇTİ'
Yakında atv'de başlayacak olan 'Kalbim Seni Seçti', anne-babaları ayrıldığı için ayrı ayrı büyüyen iki kardeşin, aynı kıza âşık olmasıyla gelişen olayları anlatıyor.



CANLI YAYIN