Çocuk sahibi olma zamanım geldi

GİRİŞ TARİHİ:  20.07.2011, 11:07 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Temmuz 2011 Çarşamba, 11:07

'Kalbim Seni Seçti' dizisinde üç çocuk babasını canlandıran Sermiyan Midyat: 36 yaşındayım, baba olma fikri hafif hafif aklıma girmeye başladı

atv ekranlarında yayınlanan 'Kalbim Seni Seçti' dizisinde, iki farklı kadından üç çocuk sahibi olan 'Ömer Asaf' karakterine hayat veren Sermiyan Midyat, gerçek hayatta da artık baba olmak istiyor. Yönetmen Ebru Yalçın'la iki buçuk yıllık bir ilişkisi olan Midyat, aşka bakışını ve baba olma isteğini anlattı:
Çocuk sahibi olmak, baba olmak bana çok büyük keyif gibi geliyor. Ben de artık 36 yaşındayım; baba olma fikri hafif hafif aklıma girmeye başladı. Bugüne kadar hep çocuğun özgürlüğümü kısıtlamasından korktum, çünkü hayatta en sevdiğim şey, özgür olmak.

AŞK MANTIKLI OLMALI
Çocuk çok büyük bir sorumluluk. Tek çocuğun olduğu zaman, onu en iyi şartlarda yetiştirebilirsin ama üç çocuğun olunca daha zor. Hepsinin geleceğini düşünmek zorundasın.
Benim için önemli olan mantıklı aşk. Ama bu dünyanın neresinde yaşadığınla ilgili. Doğu'da kimsenin aklında aşk diye bir şey yok. Bu konular; nerede, nasıl, ne zaman yaşandığına bağlı...

CANLI YAYIN