Benim işim sürpriz

GİRİŞ TARİHİ:  12.08.2011, 11:08 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Ağustos 2011 Cuma, 11:09

Bu akşam atv ekranında yayınlanacak olan 'Sen Hak Ediyorsun' adlı yarışma programının sunucusu Tanem Sivar, yeni projesini GÜNAYDIN'a anlattı

Ekranlarda ilk kez 'Acun Firarda' programıyla tanınan, daha sonra 'Yetenek Sizsiniz' adlı yarışma programındaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç sunucu Tanem Sivar, bu akşam 'Sen Hak Ediyorsun' adlı yarışma programıyla ekrana geri dönüyor. Sivar, merakla beklenen yeni projesini anlattı.

Bu yarışmada yer almayı neden kabul ettiniz?
Teklif edilen her projede olduğu gibi bunda da öncelik yapım şirketi, kanal ve çalıştığım insanlar. Üçü de içime fazlasıyla sindi ve çalışmaktan mutlu olacağım bir proje olduğuna yüzde 100 inanıyorum ve bu yüzden kabul ettim.

EN SÜRPRİZLİ BÖLÜMDEYİM
Programın amacını nasıl buluyorsunuz?
Yapılmak istenen şeyi duyduğumda, beni en çok o etkiledi. Günümüzde Türkiye'de de çok fazla insanın böyle bir programa ihtiyacı var diye düşünüyorum. Çünkü paylaşmak insana mutluluk hissi veriyor. Bir insanın sadece kendisi için değil, başkası için verdiği çabayı yakından izlemek ve bunu seyirciyle buluşturmak benim için çok zevkli olacak.

Sunuculuğun zor tarafı nedir?
Seyirciye kendini tam anlamıyla objektif olarak ifade etmek... Çünkü bir aracı görevi görüyorsun. Ortada büyük bir emekle hazırlanan bir proje var ve bunu seyirciyle buluşturuyorsun. Aradaki sunum kısmında ne kadar doğal, ne kadar tarafsız ne kadar içten olursan, bu o kadar güzelleştiriyor projeyi. Dileğim kendimi olduğu gibi ifade edebilmek. Umarım başarıyorumdur...

Yarışmacı yarışacak ve tüm kazandığını talihliye verecek. Talihliye de bu haberi ilk siz vereceksiniz. Çok heyecanlı ama bir yandan tedirgin edici değil mi?
Yarışmanın en keyifli kısmını ben gerçekleştiriyorum. Sürprizi açıklama durumu bana göre en keyifli, en çok beklenen ve en heyecanlandıran bölüm. Çok şanslı ve mutluyum.

YİĞİT'LE ÇALIŞMAK MUTLULUK VERİYOR
Yiğit Özşener'le daha önce çalışmış mıydınız?Aynı projede yer almak nasıl?
Kendisiyle ilk defa bu projede tanıştım. Ekiple yaptığımız ilk stüdyo toplantımızda tanıştık. Zaten yapım şirketi ve kanal kadar etkili bir isim oldu Yiğit Özşener. Gerek duruşuyla, gerek yer aldığı projelerle benim yan yana durmaktan mutluluk duyacağım bir insan.

Bu proje Yiğit Beyin ilk sunuculuk denemesi olacak. Yiğit Bey sunum teknikleri ile ilgili sizden tüyolar alıyor mu?
Yok almıyor. (Gülüyor) Hiç gerek olduğunu düşünmüyorum. Aksine yeri gelirse ben kendisinden tüyo isteyebilirim.
BU AKŞAM atv 22:20

CANLI YAYIN