Bu sezonun en iddalı dönem dizisi

GİRİŞ TARİHİ:  29.08.2011, 17:22 GÜNCELLEME TARİHİ:  31 Ağustos 2011 Çarşamba, 13:31

Bir Günah Gibi’nin çekimleri Pera Palace Hotel’de başladı…

Çok yakında ATV'de…
Bir Günah Gibi'nin çekimleri Pera Palace Hotel'de başladı…
Pera Palace Hotel ilk kez bir diziye ev sahipliği yaptı.
Most Production'ın yapımcılığını üstlendiği 'Bir Günah Gibi'nin çekimlerine Pera Palace Hotel'de başlandı. 1940'lı yıllarda geçen dizinin düğün sahnesinin çekimleri otelin lobisi olarak hizmet veren Kubbeli Salon'da gerçekleşti. Pera Palace Hotel'in tarihi odalarında ve pastanesinde de bazı sahnelerin çekimleri gerçekleştirildi. Gül Oğuz'un yönetmenliğini yaptığı dizinin özgün hikayesi ünlü yazar Nermin Bezmen'e ait...
Burak Hakkı, Özge Borak, Hande Soral ve Serkan Altunorak'ın başrollerini paylaştığı dizinin ilk gün yapılan çekimlerinde tüm oyuncular ve kalabalık bir figürasyon yer aldı.
Kapsamlı bir restorasyon sonrasında 1 Eylül 2010'da yeniden açılan Pera Palace Hotel'in büyüleyici atmosferinde yapılan çekimler 24 saat sürdü. Otel yönetimi, çalışmanın bir dönem dizisi olması, yapımcılığının Most Production tarafından üstlenilmesi, yönetmenin Gül Oğuz, özgün eserin sahibinin ise Nermin Bezmen olması nedeniyle ilk kez bir dizi çekimi için kapılarını açtıklarını belirtti.

8 aydır büyük bir titizlikle hazırlıkları sürdürülen dizi için Maltepe Üniversitesi'nde de platolar kuruldu. Canan Evcimen'in uygulayıcı yapımcı olarak yer aldığı dizi 1940'larda İstanbul'da yaşayan orta halli bir ailenin hayatını anlatıyor. Karakterleri, aldıkları kararları, aldıkları kararlar da kaderlerini belirleyen tutkulu bir ailenin dramı, bu senenin en iddialı dönem işi olarak gösteriliyor.

TANITIM FİLMİ

CANLI YAYIN