'İyisin' dediklerinde daha da coşarım!

GİRİŞ TARİHİ:  03.10.2011, 14:13 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Ekim 2011 Pazartesi, 14:14

atv dizisi 'Aşağı Yukarı Yemişlililer'in 'Menekşe'si Büşra Pekin: Aldığım güzel yorumlara şaşırıyorum. "Hay Allah ne yaptım ben bu kadar?" diyorum. Ama biri "İyisin" dediğinde daha çok coşuyorum" dedi

atv dizisi 'Aşağı Yukarı Yemişlililer'in 'Menekşe'si Büşra Pekin: Aldığım güzel yorumlara şaşırıyorum. "Hay Allah ne yaptım ben bu kadar?" diyorum. Ama biri "İyisin" dediğinde daha çok coşuyorum" dedi.
Çok Güzel Hareketler Bunlar' programındaki 'Havuçlu Anne' tiplemesiyle kısa sürede fanatik bir hayran kitlesine sahip olan Büşra Pekin; 'Aşağı Yukarı Yemişlililer' dizisinde 'Menekşe'yi canlandırıyor. 'Neşeli Günler' filmindeki performansıyla SİYAD Ödülleri'nde 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' seçilen oyuncu; inşaat işçilerinin öyküsünün anlatıldığı dizisi 'Aşağı Yukarı Yemişlililer' ve rolüyle ilgili açıklamalar yaptı.

ŞAŞIRTMAYI SEVİYORUM ?
* 'Çok Güzel Hareketler'de yazma ve prova yapma durumu vardı. Buna ek olarak turnelere gidiyorduk. Dizi çekerken ise zamana karşı yarışıyoruz. Sabah erken başlamamız, gece geç saatlere kadar çalışmamız gerekiyor.
* Teklif geldiğinde "Kadın olarak inşaatta ne yapabilirim?" demiştim ama dizi sadece inşaatta geçmiyor. İşçilerin, inşaat dışında da hayatları var.
* 'Menekşe'nin alıştığımız bir karakter olmasını istemedim. Bir ters köşesi olmalıydı. 'Menekşe' hiçbir şeyden korkmuyor gibi gözüküyor ama onun da zaafları var.
* 'Menekşe'yle birbirimize benzemiyoruz. Mesela ben düşündüğümü pat diye söylemem. Ama oyuncu her rolü oynayabilmeli... Seyirciyi sıkmadan, kendimi de, seyirciyi de şaşırtmak isterim.
* Hakkımdaki güzel yorumlara şaşırıyorum. Ama insan kendini çok beğenmemeli zaten. Övgü aldığımda "Ne yaptım da beğendi?" diyorum. Ama biri "İyi" dediyse daha da coşuyorum.

BENİ ZORLAYAN SAHNELERİ SEVİYORUM
* Dizide tünele girdiğim sahne benim için inanılmazdı. Beni küçücük bir yere kapattılar. Hayatla tek bağlantım telsizdi. Elimde bir falçata vardı. Üzerim kum doluydu. Birkaç dakika içeride kaldım ama çok garip oldum. Toprağın altındayım, böcekler yürüyor filan... Ama beni zorlayan sahneleri seviyorum. Zorlanmak beni motive ediyor.
* Oynadığım role kendimi çok inandırıyorum. İnanmazsam zaten dünyanın en kötü oyuncusu olurum.
CANLI YAYIN