Handan ve Ömer Aşkı Küllerinden Yeniden Doğuyor…

GİRİŞ TARİHİ:  08.10.2011, 13:02 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Ekim 2011 Cumartesi, 13:02

atv ekranlarında yayınlanan “Kalbim Seni Seçti” dizisi bu hafta da heyecanla izlenecek bir bölümle ekranlara geliyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde Handan (Ebru Cündübeyoğlu) Ömer (Sermiyan Midyat) aşkı tüm engellemelere rağmen küllerinden yeniden doğuyor.

atv ekranlarında yayınlanan "Kalbim Seni Seçti" dizisi bu hafta da heyecanla izlenecek bir bölümle ekranlara geliyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde Handan (Ebru Cündübeyoğlu) Ömer (Sermiyan Midyat) aşkı tüm engellemelere rağmen küllerinden yeniden doğuyor.
Eğlenmek için gittiği barda hayatının aşkı ile karşılaşan, babasının tüm servetini elinin tersiyle iterek yetenekli gitarist Ömer'le evlenen Handan'ın mutluluğu çok uzun sürmemiş oğlu Emre'nin çalınmasıyla hayatı alt üst olmuştu. Ömer bir başkasıyla evlenmiş, yıllar sonra bulduğu oğlunu ise Handan'dan saklamıştı. Handan ise uzun süren bir tedavi döneminin ardından kendine yeni bir hayat kurmuş, Ömer'den sakladığı oğlu ile mutlu bir hayat sürerken kader onları bir kez daha karşı karşıya getirmişti. Gerçekler öğrenen Handan, Ömer'den ölesiye nefret ederken kalbinin derinliklerinde ise hala ona duyduğu aşkın izlerini taşımaktadır. Aradan geçen 21 yıla ve birbirlerine duydukları öfkeye rağmen, bitmeyen aşk yeniden küllerinden doğacaktır.
CANLI YAYIN