Her hafta farklı tiplemelerle güldürüyor

GİRİŞ TARİHİ:  06.10.2011, 11:11 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Ekim 2011 Perşembe, 11:12

atv'deki '5'er Beşer' isimli komedi programında Mine Tugay, Ali Sunal, İrem Sak ve Okan Çabalar'la birlikte 7'den 70'e herkesi güldürmeyi başaran Alper Kul, Twitter'da da takipçilerine eğlence vâdediyor.

atv'deki '5'er Beşer' isimli komedi programında Mine Tugay, Ali Sunal, İrem Sak ve Okan Çabalar'la birlikte 7'den 70'e herkesi güldürmeyi başaran Alper Kul, Twitter'da da takipçilerine eğlence vâdediyor. Kul, programda kılık ve kıyafetini değiştirip fotoğraf çektiriyor ve bu fotoğrafları daha sonra da Twitter'daki takipçileriyle paylaşıyor.

HER HAFTA FARKLI TİPLEME
'5'er Beşer'de her hafta farklı tiplemelerle izleyiciyle buluşan Alper Kul, bu tiplemelerin Twitter sayfasından da değerlendirilmesini istiyor. Gelen öneriler doğrultusunda karekterlerin adını da Twitter üzerinden belirlediklerini belirten Kul, takipçileriyle sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti. Geçtiğimiz günlerde de yine komik tiplemelerinin fotoğraflarını Twitter üzerinden takipçileriyle paylaşan Kul, elinde uduyla poz veren karakterin Türk Sanat Müziği korosunda sevdiği kadının peşinden giden bir adam olduğunu söyledi. Bunun dışında canlandıracağı alkol bağımlısı karekterin fotoğrafını da geçtiğimiz gün yine Twitter'dan yayınladı.
CANLI YAYIN