Hayatım değişti!

GİRİŞ TARİHİ:  19.10.2011, 10:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Ekim 2011 Çarşamba, 10:26

70'li yılların tanınan ismiyken cilt kanserine yakalanıp maddi darlığa düşen, hayatını işportacılık yaparak kazanmaya çalışan Serpil Örümcer'in yüzüne şans yeniden güldü

atv'nin en çok kazandıran yarışma programı 'Sen Hak Ediyorsun' her hafta bir talihlinin hayatını değiştirmeye devam ediyor. Yiğit Özşener'in sunduğu programa geçtiğimiz akşam Erol Evgin konuk olarak katıldı. Aynı programda Yeşilçam emektarı eski oyuncu Serpil Örümcer adına yarışan Murat Yalman 81 bin lira 400 lira kazanarak herkesi sevindirdi.

PARKLARDA YATIYORDU
"Bayan Bacak" lakabı ile 70'li yılların en ünlü sahne sanatçılarından biri iken, kendini alkole teslim eden Serpil Örümcer, şu sıralar hayatını pazarcılık ve işportacılık yaparak kazanıyor. 1990'lı yıllarda cilt kanseri olduğunu öğrenen Örümcer, ilk eşi Berkant ile ayrılmanın yanı sıra uzun yıllar maddi imkansızlıklarla boğuştu. İkinci evliliğini de yürütemeyen Örümcer, bütün birikimini kendi adına bir işyeri açmak için kullandı fakat açtığı iş yeri sit alanı içinde olduğu için yıkılmıştı. Şansını yeni bir işte tekrar denemek isteyen sanatçı bir restoran açtı, çıkan yangın sonucunda bu iş yerini de kaybetti. Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Örümcer'in yüzü 'Sen Hak Ediyorsun' ile güldü. Tezgahını paylaştığı arkadaşı Murat Yalman kendisinden habersiz yarışmaya katıldı ve 81 bin 400 lira kazandı. Parklarda yatan ve tuvaletlerde çalışan Serpil Örümcer'in şu anda tek ihtiyacı olan şey; torunları ile birlikte başını sokacağı bir eve sahip olmaktı. Bu hayalini atv ile gerçekleştirdi.

SEVİNÇTEN AĞLADI
Kendisinden habersiz yarışmaya katılan arkadaşı Murat Yalman, 'Sen Hak Ediyorsun'dan Serpil Örümcer adına 81 bin 400 lira kazandı. Parklarda yaşayan Örümcer, mutlu haberi duyunca sevinçten ağladı.

CANLI YAYIN