Zirvede öldü

GİRİŞ TARİHİ:  12.12.2011, 14:57 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Aralık 2011 Pazartesi, 14:57

Zirvede öldü Hayat Devam Ediyor, Abbas Ağa'nın cinsel gücü arttırıcı ilaçlar yüzünden hayatını kaybettiği bölüm, her zamanki gibi reytinglerin zirvesinde yer aldı

MİLYONLAR ATV İZLEDİ
atv'nin ilk bölümünden itibaren gündem yaratan dizisi "Hayat Devam Ediyor", önceki akşam ekrana gelen bölümüyle yine milyonları ekran başına kilitledi. Dizinin son bölümüne; 15 yaşındaki Hayat'la birlikte olmak için cinsel gücü 3 ilaç içen 70'lik Abbas Ağa'nın ölümü damga vurdu.

İNTERNETTE OLAY YARATTI
Mahsun Kırmızıgül imzalı dizi; önceki akşamki bölümüyle tüm kişilerde yüzde 14.91 izlenme oranı ve yüzde 36.19 izlenme payına; AB Sosyal Statü'de ise yüzde 12.68 izlenme oranı ve yüzde 30.86 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu. Dizi, internette de dünün konusuydu.

'EZBERİNİZİ BOZDUK ÖZÜR DİLERİZ'
Mahsun Kırmızıgül, gördüğü ilgi ve elde ettiği başarı üzerine twitter'dan şunları yazdı: "Dizi ezberinizi bozduğumuz için çok üzgünüz. Emek ve çaba, başarıyı getiriyor. Teşekkürler." Kırmızıgül, Abbas Ağa ile ilgili ise şöyle konuştu: "Abbas, Hayat'ın değil; bu ülkede kız çocuklarını mal gibi satan ve daha çocuk yaşta evlendiren gerici zihniyetlerin üzerine çıkmıştır."
CANLI YAYIN